kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Ne olacak şimdi!

Beşiktaş'ta, Bursa maçı öncesi Sergen iyileşti ama Tümer'i kesmek de zor. Ahmed Hassan oynarsa da Giunti-Pancu ikilisinden biri makas yiyecek ve Rumen hoca hâlâ kararsız

Hocanın zor kararı
Geçen hafta Samsun'da sahaya çıkardığı kadro yüzünden eleştirilen Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, yarınki Bursaspor maçı öncesi yine aynı sıkıntıyı yaşıyor. Sakatlığı yüzünden Samsun'da kadroda bile olmayan Sergen iyileşti ve forma bekliyor. Ancak geçen hafta onun yerine ilk 11'de oynayan ve takımın en iyisi olan Tümer'i yedek bırakmak da zor bir karar. Bunun yanısıra Samsun'da yedek soyunmasına rağmen attığı iki golle galibiyeti getiren Ahmed Hassan'ın durumu da soru işareti. Gol yollarındaki sıkıntıya çare olacağını gösteren Mısırlı'nın oynaması, yabancı kontenjanına takılıyor.

Hazır olan oynar
Şampiyon kadrodaki yabancıları yedek bırakmaya yanaşmayan Lucescu'nun yine de formsuz Pancu ile orta sahada oynayan Giunti ikilisinden birini kesmesi bekleniyor. Ayrıca forvette Ahmet Dursun'un oynayacak duruma gelmesi, Sinan'ın formundaki yükseliş Rumen hoca için işleri iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor. Daha önce, "Hazır olan oynar" prensibiyle kadroyu yaptığını söyleyen Lucescu'nun, Bursaspor karşısında sahaya süreceği 11'i bugün netleştirmesi bekleniyor.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır