kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Avni Aker sınava hazır

Bordo-mavili takım bugün Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Trabzonlu taraftarlar da çok tartışılan tel örgülerin kaldırılmasının ardından çok önemli bir sınav verecek

Ligde bugün oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 3 puanı kimin alacağından çok, tel örgüsüz statta olay çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Trabzon yönetiminin, tel örgüleri kaldırma kararının ardından büyük tartışmalar çıkmıştı. Şimdi gözler bugünkü derbide... Trabzonlu taraftarlar, tel görgüsüz stattaki ilk maçlarında çok önemli bir sınav verecekler. Asbaşkan Erol Tuna, bu konuda yaptığı açıklamada "Taraftarlarımız kendilerini yanlış tanıyan insanlara, yanıt verecekler" dedi.

Olay da çıksa devam
Tribünler önünde bir güvenlik koridoru oluşturduklarını söyleyen Tuna, "Bu maçta olay çıksa bile biz maçlarımızı tel örgüsüz statta oynamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Tuna ayrıca F.Bahçe maçı öncesinde kombine biletlere büyük talep olduğunu belirtirken, "Hedefimizin yarısını yakaladık. Bu Trabzonspor tarihinde hiçbir zaman ulaşılamamış bir rakam" ifadesini kullandı.

Yılmaz ŞENOL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır