kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kredimiz yok

"İlk hafta büyük bir şok yaşadık. Bunu unutturmalıyız. Taraftarlarımızın beklentisi büyük. Kredimizi İstanbul maçında kullandık. Şimdi kazanmaya mecburuz"

Emeğinize sahip çıkın
Ligin ilk haftasında kendi sahasında İstanbulspor'a 3-0 yenilerek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Daum, futbolcularına terapi uygulamaya devam ediyor. Takımla her fırsatta toplantı yapan Alman teknik adam, dün de bir takım uyarılarda bulundu. İstanbulspor yenilgisiyle kredilerini kullandıklarını söyleyen Daum, "Lige bu şekilde başlamaya ve taraftarlarımıza bu hüsranı yaşatmaya hakkımız yoktu. Ama oldu bir kere. Artık önümüze bakmalıyız. Trabzonspor maçında mutlaka kazanmak zorundayız. Puan kaybetme lüksümüz yok. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Çok çalıştık. Sizden, ortaya koyduğunu bu emeğe sahip çıkmanızı istiyorum" dedi.

Bedelini ağır öderiz
Mevkiilerine göre futbolcularını uyaran tecrübeli hoca, "Savunmada hata yapmamalıyız. Rakip 90 dakika boyunca üstümüze gelecektir. Hiç gedik vermememiz lazım. Ayrıca biz atağa kalktığımızda karşı ataklara karşı da hep tetikte olmalıyız. İstanbul maçındaki hataları yapmamalıyız. Orta alana da büyük iş düşüyor. Bir kere savunmamız bu bölgede başlayacak. Rakibin ataklarını başlamadan durdurursak rahat ederiz. Trabzon'un baskılı oynayacağını düşünürsek, bu bölgeden yaratıcı çıkışlarla gol bulabiliriz" diye konuştu. Daum forvet oyuncularına da "Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin. Gol kaçırma lüksünüz yok. Size güvenen milyonları üzmeyin yoksa bedelini ağır öderiz" uyarısını yaptı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır