kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Anahtar Hasan

"Dörtlü defansta birbirlerinden çok açık oynamalarını kullandık. Hasan'ı sağda oynattık. Cesar ve Hakan'dan biri çıktığında diğerinin kalmasını istedik. Rakip yalnızca uzaktan şut atabildi."

Gizli taktiğimiz Hasan'dı
CSKA Sofya'yı 3-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne 9.kez katılmayı garantileyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in parlak galibiyetin perde arkasını SABAH'a anlattı. 3-0'lık skorun büyük avantaj olduğunu ama işlerinin bitmediğini belirten Terim, Bulgar ekibini nasıl çözdüğünü şöyle ifade etti "Rakibi izletmiştim. Dörtlü defansı birbirlerinden çok açık oynuyorlar. Bu bölgeyi çok iyi değerlendirdik. Hasan'ın sağdan oynaması gizli taktiğimizdi. Böylece hem hücumda başarılı oldu, hem de savunma yönünde Cesar'ın önünü kapattı.

Batista hariç herkes çıktı
Hasan'ı sağa çekerek Ergün'ü istediğimiz gibi solda kullandık. Hasan'dan neler beklendiğini biliyorum. İyi futbolcular, böyle önemli maçlarda oynamalılar. Pası yerinde attı ve kontrollu oynadı. Baskılı, presli başlayıp iki gol bulduk. Her çıkışımızda etkili olduk. Hücumda Batista hariç herkesin gitmesini istedik. Volkan da, Hasan da, Ergün deAma Batista'nın engeli olmadan kimse sahamıza gelsin istemedik. Rakibi uzaktan şutlara zorladık; aramıza sokmadık

Gitti mi, hepsi gidiyor
Avrupa'nın en çabuk iki beki bizde. Batista'nın da çabukluğunu düşünürsek avantajlı olduğumuz gerçek. Bülent ve De Boer da çok tecrübeli. Orta saha ve iki bekimiz böyle olunca hiç sıkıntı çekmeyecekler. Küçük Hakan ile Cesar da zaman zaman gitti. Biri gittiğinde diğerinin kalmasını istedik. İkisi birden çıkınca başımıza hoş şeyler gelmiyor. Takımım alışmış, gitti mi 8'i birden gidiyor. Bunu dengelemeye çalışıyoruz. Lukunku'yu da düşündük, ama sağ ayağındaki sorun sürdüğü için riske etmedik."

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır