kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

20 yıl önce 20 yıl sonra

Ekim ayında 40 yaşına basacak olan Hülya Avşar, 20 yılda 44 filme, 5 albüme, bir tiyatro oyununa, 4 ayrı diziye ve 8 yıldır süren bir şov programına imza attı

Ekim ayında 40 yaşına girecek olan Hülya Avşar, güzelliğiyle adeta geçen yıllara meydan okuyor. Avşar için ekim ayı, sadece yeni bir yaşın başlangıç noktası olmasının ötesinde 20'nci sanat yılına girecek olması yüzünden de özel bir anlam taşıyor. Osman F. Seden'in yönettiği 'Haram' ile sinemaya başladığı 20 yılda 44 film çeken Hülya Avşar, 20'nci sanat yılını bir sinema filmi, bir single ve 'My Fair Lady' adlı müzikalle kutlayacak.

HEP BAŞROL OYNADI
20 yılda Osman F. Seden'in dışında Zeki Alasya, Temel Gürsu, Bilge Olgaç, İrfan Tözüm, Halit Refiğ, Sinan Çetin, Yavuz Özkan gibi birçok ünlü yönetmenle çalışan Hülya Avşar, ekim ayında daha önce 3 kez çalıştığı Kaya Ererez'in yöneteceği film için kamera karşısına geçecek. Avşar, 1983 yılında çekilen, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolleri paylaştığı 'Haram'dan bugüne kadar tam 44 filmde başrol oynadı. Avşar'ın tek kişilik tiyatro oyunu 'Bugün Benim Doğum Günüm' de üç ay boyunca perde açtı.

TATİLDE ENERJİ DEPOLUYOR
Yaz tatilini Ayvalık'taki yazlığında geçiren Hülya Avşar, Hülya Dergisi'nin kapağı için objektiflerin karşısına geçti. 40 yaşına girecek olan Avşar, görenlere '41 kere maşallah' dedirtirken, formunu korumasının sırrını da spora bağladı. Her yıl gittiği Fethiye'de wake-board yapan Avşar, Ayvalık'taki yazlığının havuzunda da bol bol yüzüyor. Yazlığında dinlenme olanağı bulduğunu belirten güzel sanatçı, "Tatil elbette iyi ama fazlası beni yoruyor. Çalışmayı çok özledim. Biriktirdiğim enerji ile birkaç işi aynı anda yaparak 20'nci sanat yılımı en güzel şekilde kutlayacağım" diyor.

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır