kapat
15.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Yasak aşk yaşayan çifte ormanda infaz

Manisa'da bir temizlik şirketinin sahibi ve sevgilisi başlarına sıkılan kurşunla öldürülmüş halde bulundu

Manisa'nın Soma ilçesinde bir temizlik şirketinin sahibi ve sevgilisi başlarına sıkılan birer kurşun ile öldürülmüş şekilde bulundu. Yasak aşk yaşadıkları ileri sürülen aşıkların cesetleri ormanda çıplak haldeydi.

İddiaya göre Aydınlar Temizlik Şirketi'nin sahibi olan Selahattin Ş. (33), bir dershanede sekreter olarak çalışan evli ve bir çocuk annesi Nurcan Ş. (30) ile ilişki kurdu. Ancak Selahattin ile Nurcan geçen hafta cuma günü esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Aramalardan bir sonuç alınamayınca her ikisinin eşi ayrı ayrı kayıp başvurusunda bulundu. Aramalar sürerken dün iki aşığın cesetleri Kırkağaç'ın Gelenbe Beldesi yakınlarındaki ormanlık arazide bulundu. Yapılan otopsi sonucu her ikisinin de başlarına birer kurşun sıkılarak öldürüldüğü anlaşıldı. Elbiseleri ile değerli eşyaları ise Sarıkaya dağında bulundu.

EŞLERİ SORGUDA
Cesetlerin bulunmasından sonra iki eş de gözaltına alınarak sorgulandı. Polis yetkilileri ölen Selahattin Ş.'nin kömür ticareti de yaptığı ve Karaelmas operasyonu sırasında gözaltına alınarak sorgulandığını belirtti.

Erdal ALEV


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır