kapat
13.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Tribüne gözaltı

Fenerbahçe maçıyla başlanacak uygulamada tribünler 8 kamera ile kontrol edilecek. Taşkınlık yapanlar belirlenerek sezon boyu tribüne sokulmayacak

Otokontrol işe yarıyor
Sezon başlarken cesur bir karara imza atıp tel örgüleri kaldıran Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları çift cephede birden sürüyor. Futbolcular Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ter dökerken, yönetim de Avni Aker Stadı'ndaki son eksikleri tamamlama gayretinde. Trabzon Emniyet Müdürü Hamdi Güngör, Avni Aker Stadı'nın Sebatspor-Denizlispor maçında sınavdan geçtiğini belirterek "Taşkınlık yapan seyirciler diğerleri tarafından uyarılıyor. Bu otokontrol böyle devam ettiği sürece çirkin olaylar yaşanmayacaktır" şeklinde konuştu.

Birileri tribünü gözetliyor
UEFA kriterleri çerçevesinde önlemler alınan Avni Aker Stadı'nda 8 güvenlik kamerası tribünleri gözetleyecek. Bu sayede olay çıkaranlar anında tespit edilip maraton ve kapalı tribün altında oluşturulan merkezlere alınacak. Haklarında yasal işlem yapılacak olan bu şahısların bütün bir sezon boyunca maçlara girmesi engellenecek. Fenerbahçe maçı için ekstra güvenlik önlemi alınmayacağı ve maç günü yaklaşık 800 polisin görev yapacağı öğrenildi.

Yılmaz ŞENOL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır