kapat
13.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Daum toparlar

"Onun ne kadar akıllı ve kurnaz olduğunu bilirim. Ligin ilk maçı bir gösterge olamaz. Biz şampiyon oluruz. Daum yönetimindeki F.Bahçe'nin de ardımızdan ikinci olmasını isterim"

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, daha önce beraber çalıştığı Christoph Daum'un çok iyi bir teknik direktör olduğunu belirterek, F.Bahçe'nin hâlâ en büyük rakipleri olduğunu söyledi. İşte Engin'in ilginç sözleri

"Daum, F.Bahçe'yi toparlar. Onunla birlikte çalışan biri olarak ne kadar akıllı ve kurnaz olduğunu iyi bilirim. Ayrıca çok da iyi bir insandır. Bizim ilişkilerimiz hep çok iyiydi. İyi bir dosttur. Ligin ilk maçı bir gösterge olmaz. F.Bahçe, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakibimiz. Gönlüm Daum'lu F.Bahçe'nin bizim ardımızdan ikinci olmasını istiyor.

İlk haftalar önemli
Beşiktaş için ilk 4-5 hafta çok önemli. Bu dönemde kesinlikle az puan kaybı yapmamız gerekiyor. Çünkü daha sonra ağır bir tempoya gireceğiz. Bir yanda Şampiyonlar Ligi maçları bir yanda milli maçlar olacak. O dönemde derbi maçları da oynayacağız. Olası puan kayıplarına karşı şimdiden önlem almak zorundayız. O yüzden Samsunspor önünde aldığımız galibiyet gerçekten çok değerli... Bursaspor'u da mağlup ederek kendi seyircimiz önünde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Rekabet artacak
Sakat futbolcularımız düzelince kadromuz iyice genişleyecek. Bu şekilde takım içindeki rekabet artacak. Bu durum bizim daha iyi futbol oynamamızı sağlayacak. Maç trafiğinin hayli arttığı dönemde geniş kadro işimize yarayacak. Şu anda Türkiye'deki en iyi yönetimle beraber çalışıyorum. Bunu rahatlıkla söylüyorum. Herkes ne yapacağını çok iyi biliyor ve işini üst düzeyde yapıyor. Bu nedenle sezon sonunda ipi yine bizim göğüsleyeceğimizi düşünüyorum."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır