kapat
13.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Cumaya sürpriz var

Cimbom, CSKA karşısında turu garantilerse haftasonuna kadar yeni bir yabancı getirecek. Heskey, Hasselbaink, Riquelme ve Cambiasso aday

CSKA maçı belirleyecek
Galatasaray'da transfer konusundaki adımları CSKA Sofya sınavı belirleyecek. Sarı-kırmızılılar bu gece CSKA Sofya karşısında iyi bir skor alarak Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi kolaylarsa alınması düşünülen yabancı futbolcu için girişimler hızlandırılacak. Sarı-kırmızılıların listesinde üç isim bulunuyor. Bunların ikisi santrfor Heskey ve Hasselbaink. İngiltere'de bulunan genel müdür Ahmet Demet'in iki futbolcu ile de görüştüğü ve özellikle Heskey için büyük mesafe katedildiği bildirildi. Galatasaray, turu kolaylarsa Heskey'in Cuma gününe kadar İstanbul'a getirilebileceği ifade ediliyor.

Cambiasso bitiyor
Teknik direktör Fatih Terim de, "Heskey ile ve İngiltere'den birkaç futbolcu ile ilgileniyoruz. İlgili temasları ilgili kişiler yürütüyor. Önümüzdeki günlerde bir şeyler netleşecek" dedi. Sarı-kırmızılıların forvetin gerisinde beyin olarak düşündükleri iki isim ise İspanya Ligi'nden. Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde Barcelon'dan Riquelme veya Real Madrid'den Cambiasso'nun transfer edilmesi bekleniyor. Yönetimin bu futbolcuların transferlerindeki son pürüzleri giderip son kararı Fatih Terim'e bırakacağı öğrenildi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır