kapat
13.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Laf kavgasında silahlar konuştu

Ankara Bahçelievler'de laf atma tartışmasından çıkan kavgada biri üsteğmen dört kişi yaralandı

Ankara'da laf atma tartışması yüzünden çıkan kavgada biri üsteğmen, dört kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti Bahçelievler 7'nci Cadde'de bulunan Halkbank şubesine para çekmek için giren Üsteğmen Murat Taylan, eşi Cemile Taylan ve arkadaşı Üsteğmen Mevlüt Celleoğlu'nu dışarıda bıraktı. Cemile Taylan'a caddeden geçen Serdar Suner (24) ve Serdar Tanır (27) isimli kişiler tarafından laf atılmasıyla tartışma başladı.

BİRİNİN DURUMU AĞIR
Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Üsteğmen Tellioğlu bıçakla yaralandı. Belinden yaralanan Tellioğlu'nun silahını çekip ateş açmasıyla Suner ve Tanır bacaklarından, yoldan geçen Ali Gündoğmuş da (20) boynundan yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, Sertar Suner ve Serdar Tanır'ı Gazi Hastanesi'ne kaldırırken, Ali Gündoğmuş Başkent Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gündoğmuş'un durumunun ağır olduğu kaydedildi.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI
Olay nedeniyle çevrede bulunanlar şok yaşarken, 7'inci Cadde'nin bir bölümü, geçici süre trafiğe kapatıldı. Olay yerinde patlamamış mermilerin de olması dikkat çekti.

Çevre sakinleri ise 7'nci Cadde'de peş peşe alkollü eğlence yerlerinin açılmaya başlanmasıyla olayların arttığını belirtti. Polisin yaptığı ilk incelemede Serdar Suner ve Serdar Tanır'ın Ankara'ya Adana'dan geldikleri belirlendi. İki zanlının gezmek için Bahçelievler'e geçtiğini belirleyen polis, olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

Uğur BECERİKLİ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır