kapat
13.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Hakim olunca çalınan cep anında bulundu

Polis eski ve yeni kapkaççılara haber saldı ve bir gün içinde çalıntı cep telefonu bulundu

Alışveriş için geldiği İzmir Bit Pazarı'nda cep telefonunu kapkaççılara kaptıran Sayıştay 8. Dairesi Hakimi Şemsettin Azizoğlu'nun telefonu emniyet güçleri tarafından yaklaşık bir gün içinde bulundu. Azizoğlu'nun cep telefonuna kavuşmasını sağlayan gelişmeler polisin suça ve suçluya ulaşmada pek bilinmeyen yöntemlerini de su yüzüne çıkardı. Olay şöyle gelişti Hakim hemen Çınarlı Karakolu'na giderek şikayette bulundu. Durum Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine aktarıldı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu dedektifleri soruşturmayı "emniyete akredite" kapkaççılar üzerinde yoğunlaştırdı. Yan-Dol ekipleri bu amaçla projeksiyonlarını birçok kapkaççıyı "bünyesinde barındıran" Kuruçay'a çevirdi.

Hemen bulun!
Dedektifler eski ve yeni kapkaççılara telefonun sahibinin VIP (Çok önemli kişi) olduğunu vurgulayıp, getirilmesini istedi. Aksi halde Kuruçay'da büyük bir operasyon olacaktı. Mesleki tabirle "Bir saat önce Bit Pazarı'nda, telefon işini patlatan" kapkaççı aranmaya başladı. Kuruçaylılar, çok kısa bir sürede telefonu kimin aldığını tespit etti.

Kuruçay'ın eski sabıkalısı telefonu SSK İzmir Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arka kısmına, köşe duvarının dibine bırakmaya ikna edildi. Telefonu bırakan kişiler, ekipleri arayıp yerini bildirdi. Polis, telefonu bırakıldığı yerden alıp Hakime teslim etti.

Fatih ŞENDİL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır