kapat
12.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Heskey bombası

Chelsea'den Hasselbaink için İngiltere'ye giden A.Ş Müdürü Ahmet Demet, Heskey için Liverpool'un kapısını çaldı. Adalılar kiralık teklifine sıcak bakınca, iş Heskey'in 'evet'ine kaldı

Liverpool'da kulübede
G.Saray transferde durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Chelsea'nin Hollandalı golcüsü Hasselbaink için dün İngiltere'ye giden G.Saray A.Ş. Müdürü Ahmet Demet, kulübünde yedek kalan Heskey için de Liverpool'un nabzını yokladı. Bu sezon 11 milyon paunda Leeds United'tan Harry Kewell'i alan ve kadrosunda da Owen, Baros gibi golcüler bulunan Liverpool yönetimi, teknik direktör Houllier'in yedek bıraktığı Heskey için G.Saray ile görüşmeyi kabul etti. Demet de bunun üzerine hemen rotasını Liverpool'a çevirdi.

G.Saray'a iki golü var
İlk görüşmede en büyük sorun Heskey'in yüksek bonservisinde çıktı. Sarı-kırmızılılar da, Liverpool'a "1 sezon kiralayalım" teklifini götürdüler ve bu kabul görünce Heskey'e G.Saray yolu açıldı. Daha önce Liverpool formasıyla G.Saray'a karşı 3 kez forma giyen ve 2 tane gol atan Heskey için birkaç gün içinde başkan Özhan Canaydın'ın İngiltere'ye gitmesi ve Heskey ile de anlaşıp, imza attırması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in Arjantinli orta saha oyuncusu Cambiasso'nun transferini de bitirmek üzereler.

Yaşar YALÇIN - Selim SUNER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır