kapat
12.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kanarya'da hedef Okan

İstanbul maçı sonrası F.Bahçeli yöneticiler statta 1.5 saat toplantı yaparak, sağ kanada ve orta alana birer takviye yapılmasını kararlaştırdı. Interli Okan için düğmeye basıldı

Başkan İtalya'ya gitti
İstanbulspor'a 3-0 yenilerek şok olan F.Bahçe'de yönetim maçın ardından VIP Salonu'nda birbuçuk saat süren bir durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Yıldırım'ın dışında yönetimden Nihat Özdemir, Ali Yıldırım, Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Hakan Bilal Kutlualp, Işık Eyigüngör ve Hakan Dinçay'ın yer aldığı zirvede takımın durumu ve yapılabilecek takviyeler masaya yatırıldı. Sağ kanada acil bir çözüm bulmayı hedefleyen F.Bahçe sürpriz bir şekilde İnterli Okan'ı gündemine aldı. Yıldırım'ın, Okan için İtalya'ya gittiği bildirildi. Zirvede ayrıca Alex'teki pürüzlerin giderilip transferin bir an önce sona erdirilmesi de kararlaştırıldı.

Ya Ortega ya da benzeri
Sağ kanat sorununun dışında Arjantinli Ortega konusundaki gelişmelere göre bir transfer daha gündeme gelecek. Bazı yöneticilerin "Ortega'nın bize, bizim de ona ihtiyacımız. Ortega gibi süper bir yıldız tekrar takıma dönmeli" diye görüş bildirdikleri sızan haberler arasında... Arjantinli yıldız konusunda bu hafta olmasa da, önümüzdeki hafta yeni gelişmeler bekleniyor. Bunlar olumsuz olursa, orta alanda takımı toparlayıp çevirebilecek bir beyin bulunmasına karar verildi. Bu arada yönetim kurulu sezonun ilk maçında taraftarların gösterdiği ilgiye ve verdiği desteğe teşekkür ederek, bu kötü sonucu telafi etmek için gerekli her türlü çalışmanın özveriyle yapılacağını duyurdu.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır