kapat
12.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Gaspçılar burundaki 'ben'den yakalandı

Şüpheli olarak gözaltına alınan üç gaspçıdan birindeki 'ben' üç olayı birden aydınlattı

Şişli'de üç gün önce uygulama yapan polis, o sırada yoldan yaya olarak geçen Murat Altuntaş, Seyithan Fatih Aşar ile İbrahim Bek'in şüpheli tavırlarından dolayı 3 genci gözaltına aldı. Sorgulaması yapılan üç kafadar, ilk önce herhangi bir suça karışmadıklarını öne sürdü. Buna rağmen bu kişileri serbest bırakmayan polis, Asayiş Şubesi Gasp Bürosu'ndan bir ekip isteyerek şüphelilerin bir suça karışıp karışmadıklarının araştırılmasını istedi.

Bunun üzerine Şişli Polis Merkezi'ne giden bir Gasp Bürosu dedektifi, üç şüpheliden Murat Altuntaş'ı burnundaki 'ben' sayesinde tanıdı. Daha önce gaspa uğrayan üç ayrı olayın mağdurlarının verdiği eşkaldeki "Gaspçılardan birinin burnunda ben var" ifadesi deneyimli polis dedektifinin gözünden kaçmayınca üç ayrı gasp olayı daha aydınlatılmış oldu.

Şüpheli üç kişi , "Gaspçılardan birinin burnunda ben var" diyen 3 mağdurla yüzleştirildi. Bu kişilerin, 15 Temmuz'da Beşiktaş'taki bir şirket çalışanlarının bıçak tehdidiyle, 400 dolar, 50 milyon lira, cep telefonu ve giysilerinin gasp edilmesi; 17 Temmuz'da Şişli'de bir evde yine bıçak tehdidiyle, 150 dolar, 130 milyon lira, 3 kredi kartının gasp edilmesi ve 4 Ağustos'ta Şişli'de bir evin sakinlerinin bıçak tehdidiyle 7 milyon 2 cep telefonu, diskman gasp edilmesi olaylarına karıştıkları belirlendi. Mağdurların teşhisi karşısında, üç kafadar gaspçı suçlarını itiraf etmek zorunda kaldı. Sorguları tamamlanan gaspçılar, Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.

Mehmet AKTARAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır