kapat
04.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Cimbom'da son aday: Riquelme

Sari-kirmizililar, Barcelona'nin kiralamak istedigi Arjantinli icin Boca ile kiyasiya bir yarisa girecek

Terim lider istedi
Orta alana ofansif bir futbolcu arayan Galatasaray'da son olarak gundeme gelen futbolcu Riquelme... Teknik direktor Fatih Terim'in yonetimden ikili forvetin gerisinde oynayabilecek, rakibi cozebilecek, adam eksiltme ve lider ozellikleri olan bir futbolcu istedigi ogrenildi. Yildiray'in transferinin milli futbolcu sarilik oldugu icin Ocak ayina birakilmasi, Rumen Mutu'nun da pahali gelmesi sonrasi menajerlerin sari-kirmizililara Barcelona'da kadroya giremeyen Riquelme'yi onerdigi ogrenildi.

De Boer da konusacak
Bir ay once 25 yasini dolduran Arjantinli futbolcuyu Barcelona, Boca Juniors'a 10 milyon Euro bonservis bedeli odeyip kadrosuna katmisti. Ispanya'daki AB sinirlamasina takilan Riquelme, ligde 1610 dakika forma giyip, 3 gol atabilmisti. Barcelona'nin Riquelme'yi kiraya verecegini aciklamasinin ardindan eski kulubu Boca futbolcuya talip olmustu.

G.Saray'in bu transfer icin Barcelona ile iyi iliskilerini devreye sokacagi, gerekirse Frank de Boer'un da gecen sezonki takim arkadasiyla gorusecegi bildirildi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir