kapat
04.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Cimbom'dan samba sovu

Perdeyi Hakan Sukur'un pasinda Batista acti. Heskey skoru esitledi. Batista'nin kazandirdigi frikikte Prates, Van Hooijdonk'a nazire yapti.

Yine Batista ikinci yari kalesine giren bir sutu ucup ayagiyla cikardi. Son anlarda tekmeye basvuran Liverpool'da Mellor ve Gerrard atildi


Galatasaray, 3-0'lik Inter yenilgisiyle basladigi Amsterdam Turnuvasi'ndaki ikinci ve son macinda Liverpool'u yenerek moral buldu. Bu galibiyetin, gecen sezon Ingiltere Premier Ligi'nin son iki haftasinda yenilerek besincilikle yetinen ve Sampiyonlar Ligi trenini kaciran bir takim karsisinda alindigini hatirlatalim ve maca gecelim.

Fatih Terim, Inter macindaki 11'den Hasan, Umit Karan ve Cihan'in yerlerine Ayhan, Berkant ve Batista'yi koymustu. Ilk 20 dakika rakip kalede gorunmeyen sari-kirmizililar, 21'de Ayhan'in orta sahada kaptigi mesin yuvarlagi ilk kez ileriye, hem de tek topla oynamasi sonrasi Berkant da hemen Hakan Sukur'u gordu. Asistsever forvet Batista'ya nefis bir ara pas uzatti. Brezilyali guzel vurdu 1-0.

Pinto bunu nasil kacirdi?
Smicer 30'da Prates, Tamas ve Batista'yi solda katladi. Ceza alaninda dar acidan sutu cerceveyi bulamadi. 33'te Hakan'in soldan sifira inip yerden kestigi topta Kirkland kalesini bosaltti. Pinto kontrol etti, bakti ve ancak Kirkland cizgiye dondukten sonra vurunca, topu da kaleciye nisanlayinca golu kacirdi. Kirkland, Ayhan'in sutunda da basariliydi. 36'da Owen'in pasini Smicer bekletmeden kesti. Heskey'in kafasi skoru esitledi 1-1.

Beraberlik golunu hazirlayan Smicer 39'da Batista'yi indirdi. Frikikte Prates, Van Hooijdonk'a nazire yaparcasina attigi golle Inter direginde patlayan vurusunun tesaduf olmadigini da gosterdi. Brezilyali, 51'de bir frikikte, 64'te de ceza alaninin sag kosesinden yokladigi kaleyi tutturamadi.

G.Saray savunmasinin gobeginde Tamas-De Boer ikilisinin agir kaldigi 66'da yine belgelendi. Derin topta Mondragon ile karsi karsiya kalan Sinama'nin vurusunu Batista ucarak ayagiyla cikarmayi basardi. 68'de Ergun'un kacirdigi Hakan Unsal'in orta-sut karisimi sert vurusunda Kirkland basariliydi. Son dakikalarda sertlesen oyuna hakem Temmink sari kart yagdirarak karsilik verdi, ama Mellor'un 85'te Tamas'a tekmesinde kirmiziya basvurdu,. Ardindan konusan Gerrard atildi ve G.Saray turnuvayi galibiyetle tamamladi.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir