kapat
04.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL

Yasin'in kuzeni asiri hiz kurbani

Besiktasli futbolcu Yasin'in amcasinin oglu Sezer Sulun, asiri hizdan direksiyon hakimiyetini kaybedince kendisiyle birlikte iki kisi de oldu

Besiktasli futbolcu Yasin Sulun'un kuzeni Sezer Sulun'un Sariyer'de yaptigi kaza, dun gece saat 02.00 siralarinda Sariyer Haci Osman Bayiri'nda meydana geldi. Astsubay Okulu'nda ogrenci olan Sezer Sulun, yeni aldigi 34 ZH 8912 plakali Peugeot parka otomobille arkadaslariyla birlikte bir sure gezdikten sonra Sariyer Kavak'taki evlerine gitmek icin yola koyuldular. Asiri hiz yuzunden direksiyon hakimiyetini kaybeden Sulun, ayni istikamette seyreden Ahmet Kizilay'in kullandigi 06 AK 887 plakali Wolksvagen marka otomobille Haciosman Bayiri'nda carpisti.

Carpmanin etkisiyle savrularak kendi etrafinda donmeye baslayan Sulun idaresindeki otomobil, yol kenarindaki refuje carparak durabildi. Kaza sonucu hurdaya donen otomobilin surucusu Sulun ile arkadasi Didem Cep, Hakan Ferhat Bayraktar ve Ismail Kilinc ile diger aracin surucusu Ahmet Kizilay yaralandi.

HASTANEDE OLDULER
Yaralilardan Sezer Sulun ve Didem Cep, Istinye Devlet Hastanesi'ne, Hakan Ferhat Bayraktar ve Ismail Kilinc Sisli Etfal Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne, Ahmet Kizilay ise Ozel Levent Hastanesi'ne kaldirildi. Sulun, Cep ve Bayraktar yapilan tum mudahalelere ragmen kurtarilamadi.

Diger aracin surucusu, Sulun'un asiri hizli oldugunu soyleyerek, "Birden ciktilar. Ne oldugunu anlamadan onlarla carpistim" dedi.

Yilmaz KILICKAYA


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sari Sayfalar


Sizinkiler
GREECARD
TEMA

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayincilik ve Iletisim A.S. - Tum haklari saklidir