kapat
31.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

MHK'nin kara listesi

Hakemler sorun çıkaran oyuncuları mimledi. G.Saray'dan Arif, Bülent, H.Ünsal, Hasan, Beşiktaş'tan A.Dursun, İlhan, Zago, F.Bahçe'den de Fatih yakın takipte

Kuşadası'nda düzenlenen Uluslararası Hakem Semineri'ne dün de devam edildi. SABAH yazarı Ömer Üründül'ün de konuşmacı olarak katıldığı seminerde Merkez Hakem Kurulu'nun geçen sezon sorun çıkaran oyuncuları kapsayan bir liste hazırladığı da ortaya çıkmtı. MHK'nin 84 pozisyonda gösterdiği problemli oyuncular şunlar Fatih (F.Bahçe), A.Dursun, İlhan, Zago (Beşiktaş), Arif, Bülent, Hakan Ünsal, Hasan (G.Saray).

MHK Başkanı Bülent Yavuz, "Yıldız futbolcular problemli. Bunlar özellikle İstanbul'da oynanan maçlarda canımızı sıktı. Benim hakemim kimseye küfür etmez. İspat ederlerse lisansını iptal ederim. Aynı şeyi kulüpler oyuncuları için yapabilir mi?" diye sordu.

Bu arada Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan'ın "I love you kötü tezahürat değildir" sözlerine PFDK Başkanı Talay Şenol'dan sert bir karşılık geldi. Şenol, "I Love You buz gibi kötü tezahürattır. Biz ceza veriyoruz ancak Tahkim Kurulu'ndan geçmiyor" dedi.

Ali ERDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır