kapat
31.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

O iki Rumen'i alın

Lucescu'nun engellemelerine rağmen genç oyuncuları kadrosunda görmek isteyen Terim, menajer Becali ve Popescu'ya talimat verdi. G.Saray'ın İnterli Kallon sevdası da sürüyor

Petre haftaya İstanbul'da
G.Saray'ın Tamas'ı almasının ardından "O benim çocuğum gibiydi. Hagi, Popescu ve Becali bana karşı tavır aldı" diyen Lucescu'nun Petre ve Bratu'nun transferlerine engel olması sarı-kırmızılı camiayı kızdırdı. Fatih Terim, yönetime verdiği raporda iki Rumen oyuncuyu da kadrosunda görmek istediğini vurgularken, Menajer Becali ve Popescu ile de temasa geçti. Terim'in menajerlere, "Petre'yi İstanbul'a bekliyoruz. Bratu'yu da bitirin" dediği öğrenildi. National Bükreş'te oynayan Petre'nin haftaya İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Bratu da isyan etti
Lucescu'nun oğlunun asbaşkan olduğu Rapid Bükreş takımı ise Bratu'yu bırakmamakta kararlı. Kulübünün bu katı tutumu, G.Saray'a gelmek isteyen Bratu'yu da isyan ettirdi. Genç oyuncu, başkanı Copos'a rest çekerek, "Başkan beni G.Saray'a kesinlikle vermeyeceğini söylüyor ama benim G.Saray'a verdiğim bir söz var. Ayrıca sarı-kırmızılı kulübe gitmeyi çok istiyorum. Kalırsam burada faydalı olamayacağım" ifadesini kullandı. Fatih Terim'in bu iki Rumen'in yanı sıra İnterli Kallon'da hala ısrar ettiği de sızan bilgiler arasında.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır