kapat
31.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Seyhan, oğlunun elini son kez sımsıkı tuttu

Oğlunu Adana'da toprağa veren Baba Tacidar Seyhan, "Ben ölmeden çocuğumu kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan'ın önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki oğlu Engin Seyhan, Adana'da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Oğlu ile elini son kez tutarak vedalaşan Milletvekili Seyhan, "Ben ölmeden çocuğumu kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi" diye gözyaşı döktü.

Engin Seyhan'ın cenazesi, ambulansla Adana Toros Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Tacidar Seyhan, eşi Birsen ve kızı Çiğdem ile evde taziyeleri kabul etti.

DUYGULANDIRAN NOT
Çocuklarıyla her zaman gurur duyduğunu belirten Seyhan, "Böyle bir acıyı Allah kimseye yaşatmasın. Oğlum çok yiğitti ve çalışkandı. Onun yiğitliğinin ve çalışkanlığının tüm çocuklarda bulunmasını isterim" dedi.

Evde taziyeleri kabul ettiği sırada oğlunun kapalı olan cep telefonunu açan Tacidar Seyhan, selamlama notu olarak çıkan "Dünyayı güzellik kurtaracak'' yazısını ziyaretçilere gösterdi. Seyhan'ın bu sırada oldukça duygulandığı görüldü. Deniz Baykal da, özel bir uçakla geldiği Adana'da, Seyhan'ın evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Taziyelerin ardından Engin Seyhan'ın cenazesi, konvoy eşliğinde Karslı Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta musalla taşının üzerine konulan tabut açılarak talihsiz gencin sağ eli dışarı çıkartıldı. Seyhanlar bu eli son kez tutarak vedalaştı. Engin Seyhan'ın cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

'Emniyet kemerini çözdüğüm doğru değil'
Tacidar Seyhan, "Bugün birçok gazetede yer alan oğlum Engin Seyhan'ın emniyet kemerini çözdüğüm şeklindeki haberler gerçek dışıdır'' dedi. Seyhan, yazılı açıklamasında, kaza sonrası yaptığı açıklamanın şöyle olduğunu ifade etti "Annesi ısrarla önde oturmak istedi. Yorgun olabileceğimi, yolda uyarabileceğini... Fakat sonra oğlum öne geçti ve emniyet kemerini bağladı. Şoförler Cemiyeti yokuşuna kadar herhangi bir sorun olmadan geldik. Rampaya çıkmadan oğlum uyuyordu. Uyurken dönemediği için emniyet kemerini çözdü ve soldan sağa döndü... "Seyhan, bu hassas konuda rencide edici davranılmamasını istedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır