kapat
31.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

'Hâlâ kızgınım'

Üç kişinin katil zanlısı Kazım Türe, "Onlar yüzünden oğluma bisiklet alamadım, pişman değilim" dedi

İstanbul'daişlediği son cinayetin ardından kurbanının kredi kartını kullanan ve bu sayede yakalanan katil zanlısı Kazım Türe iki cinayet daha işlediğini itiraf etti. Haziran ayının sonlarında, TEK'ten emekli Ahmet Can'ın parçalara ayrılmış cesedinin bulunmasının ardından araştırma başlatan polis, Can'ın kredi kartının bir alışveriş merkezinde kullanıldığını belirledi. Mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kredi kartını kullanan kişinin Kazım Türe adlı sabıkalı ile sevgilisi Aslı Yağmur olduğunu tespit etti. Türe ve Yağmur, Sakarya'nın Filizli İlçesi'nde yakalandı.

"HAK ETTİLER, ÖLDÜRDÜM"
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorguya alınan Kazım Türe, Ahmet Can'ın yanı sıra, Halil İbrahim Sarısoy ve Sevgi Genç adlı kadını da öldürdüğünü itiraf etti. Türe, Sarısoy'u hırsızlık suçunu üzerine alıp onun yerine cezaevine girmesine rağmen ailesine bakmadığı için öldürdüğünü anlattı.

Mayıs ayında Sevgi Genç'i ve Haziran ayında da Ahmet Can'ı öldürdüğünü söyleyen Türe, "Beni dolandırdıkları için, testereyle parçalayıp çöpe attım" dedi.

Mehmet AKTARAN - Özer KILIÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır