kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Fener çok değişmiş

İstanbulspor'la anlaşan Elvir Boliç "F.Bahçe geçen sene çok kötüydü ama ses çıkmadı. Bizim zamanımızda bir beraberlikte kıyamet kopardı"

Türkiye'de 100 gol barajını aşan ilk yabancı futbolcu olan Elvir Baliç, Türkiye ve İstanbul hasretine dayanamadığı için döndüğünü açıkladı. Rayo Vallecano'dan ayrıldıktan sonra başka kulüplerden teklif aldığını söyleyen Boliç, "Ancak ben Türkiye'de ve özellikle de İstanbul'da çok mutlu oluyorum. Bu kenti seviyorum. Ayrıca eski arkadaşlarım Aykut hoca ve Saffet de burada, İstanbulspor'da" diye konuştu.

Futboldaki en iyi ve en kötüleri hep Fenerbahçe'de yaşadığının altını çizen Boşnak futbolcu, "Fenerbahçe'de ya en iyisin ya da en kötü. Bunun ortasını bulamazsın. Buldurmazlar! Futbolcu da hoca da kendini nefes alamıyor gibi hissediyor. Fenerbahçe'de çok garip bir camia" yorumunda bulundu.

Boliç, Fenerbahçe'de değişim yaşandığını da iddia ederek, "Geçen sezon kötü bir sezon geçirdiler ama hiçbir olay olmadı. Bizim zamanımızda bir beraberlik sonrası bile kıyamet kopardı! Demek ki Fenerbahçe alışmış artık" ifadelerini kullandı.

Hooijdonk'un transferini de değerlendiren Boliç, "33 yaşındaki bir adamı alıyorlarsa günü kurtarmayı hedefliyorlar demektir. Ama Hagi de yaşlıydı, büyük işler yaptı. Bakalım, görelim" açıklamasında bulundu.

Ahmet KONANÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır