kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Tel gerginliği

Avni Aker Stadı'nda daha önce yaşanan olaylar, "Tel örgüsüz nasıl olacak?" sorusunu gündeme getirdi. Daha sezon açılışında taraftarların sahaya girmesi de kafaları iyice karıştırdı

Trabzonspor yönetiminin Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tel örgülerini kaldırması futbol kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Tartışmanın nedeni ise Avni Aker Stadı'nın sabıkası.

Avni Aker'de özellikle Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda bir çok olay çıkmış, en son 1998'deki Türkiye Kupası maçında teknik direktörleri Otto Bariç'in sırtına gelen bir taş nedeniyle Fenerbahçe sahadan çekilmişti. Önceki sezon da Trabzonspor-Beşiktaş maçında bordo-mavili taraftarların koltukları söküp sahaya atmaları nedeniyle maç yarıda kalmıştı. Son olarak önceki gün yapılan sezon açılışında çok sayıda taraftarın sahaya girmesi yönetimin aldığı kararı tartışmalı hale getirmişti.

Sümer: Endişeye gerek yok
Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, "Kararlıyız ve tel örgüsüz oynayacağız. Endişeye gerek yok. Avni Aker'de tel örgüsüz de maç izlenebileceğini yalnız Türkiye'ye değil tüm dünyaya gösterecektir" dedi.

Asbaşkan Erol Tuna polis ve jandarmanın iki kuşak halinde güvenlik tedbiri alacağını söyleyerek, "Kimse keyfi olarak saha içine giremeyecek. Şunu kimse unutmasın ki sahaya giren taraftar hapis cezası görecek" dedi.

Yönetici Hüseyin Tütüncü ise "Avrupa'da yıllarca tribünler futbolcularla iç içe. A.Wien maçında saha karıştı ama tribündeki binlerce Trabzonsporlu'dan bir kişi bile futbolcuların kavgasına karışmadı. Bunu Türkiye'deki taraftarlarımız da başaracaktır" iddiasında bulundu.

"Medeniyete imzayı atmalıyız" diyen yönetici Ekrem İmamoğlu, "F.Bahçe maçı sonrasında Avni Aker kapanır diyenler bu maç sonrasında utanacaklar" diye konuştu.

Yılmaz ŞENOL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır