kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hagi'yi geçeceksin

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, sol kanatta oynattığı Tuncay'la özel görüşüp, "Solda serbestsin. Hagi de o bölgede yıldız oldu. Sen onu da geçeceksin" dedi

Yeteneklerini biliyorum
Fenerbahçe'de golcü Tuncay'ı sol kanatta oynattığı için eleştirilen teknik direktör Daum, bunlara kulak tıkarken, genç oyuncusuna da destek verdi. Aurelio'ya adam tutma konusunda kesin emir veren, sağ kanattaki Fatih'e de "Rakip seni hep karşısında bulacak. Adam kovalamayı bırakacaksın" diyen Alman hoca, Tuncay'ı ise serbest bıraktı. Genç öğrencisi ile özel olarak görüşen Daum, "Herkes gibi ben de senin yeteneklerinin farkındayım. Özel bir futbolcusun. Ama bu özelliklerini korumalısın. Çok iyi çalışmalısın" ifadesini kullandı.

Yeter ki kendini inandır
Tuncay'a Hagi'yi örnek gösteren tecrübeli teknik adam, "Ben senden nasıl gerekiyorsa öyle faydalanacağım. Oynadığın bölgede tamamen serbestsin. Dilediğini yap. Senden adam kovalamanı da beklemiyorum. Tek istediğim moralini yüksek tutman ve sol kanatta oynayabileceğine inanman. Hagi'yi düşün. O da seninle aynı yerde oynamıştı. Ve yıldız olmuştu. Sen onu da geçeceksin. Sol kanatta oynuyorum diye dert etmeden görevini en iyi şekilde yapmaya gayret et" diye konuştu. Bu görüşme sonrası Tuncay büyük moral buldu.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır