kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Golcü kavgası

Rumen hoca, İlhan olmasa bile gol sorunu yaşanmayacağını söylerken, alınacak yabancının, bir kişiyi tribüne gönderecek olmasından rahatsız

4 iyi adamım var
Beşiktaş'ta, golcü transferi konusunda ilginç bir durum yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim santrfor almak için ısrar ederken, teknik direktör Lucescu buna karşı çıkıyor. Rumen teknik adam, İlhan'ın ameliyatının gündeme gelmesi halinde bile elinde Ahmet Dursun, Sinan, Pancu, Ahmed Hassan gibi isimler olduğunu söyleyerek, "Bu şartlar altında yeni golcüye gerek yok. Bu takıma çok kaliteli bir oyuncu alınırsa verimli olur. Böyle bir ismin maliyeti de 10 milyon eurodan başlar. Ben de Beşiktaş'ın parasını sokağa atmak istemiyorum. Daha ucuz bir oyuncuya ise gerek yok" diye görüş belirtti.

Tribüne kim gidecek?
Lucescu'yu rahatsız eden bir konu da yabancı santrfor alınması durumunda yabancılardan birinin tribüne çıkacak olması. Kalede Cordoba'nın defansta Ronaldo-Zago ikilisini yeri garanti. Formu yükselen Giunti'nin yanısıra diğer yabancılar ise çok güvenilen A.Hassan ile Pancu... Lucescu, bu isimlerden birini kontenjan nedeniyle kulübede oturtmak zorunda ve bir kişiyi de tribüne yollamak istemiyor. Transfer, bugün Avusturya'ya gidecek olan başkan Bilgili ile Lucescu arasındaki görüşmede netleşecek.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır