kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Luce yar etmedi

G.Saray'ın istediği Bratu'ya R.Bükreş'ten izin çıkmadı. Rapid'in asbaşkanı "Bratu'yu alamazsam G.Saray'a da yar etmem" diyen Lucescu'nun oğlu Razvan

SABAH'a konuşmuştu
G.Saray'la Beşiktaş'ın uğrunda kapıştığı Rapid Bükreş'in genç golcüsü Florin Bratu'ya kulübünden izin çıkmadı. Başkanı Copos, "Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Bu yüzden Bratu'yu veremem" açıklamasını yaptı. Beşiktaş'n hocası Lucescu daha önce bu konuda SABAH'a "Bratu benim oğlum gibi. Kendim alamazsam G.Saray'a da yar etmem" demişti. Rapid Bükreş'in asbaşkanının Rumen hocanın oğlu Razvan Lucescu olması ve Beşiktaş'ın Viyana'daki otelinde kalması, "Luce sözünü tuttu" yorumlarını getirdi.

Aslan ağır yaralı
G.Saray, Hertha Berlin sınavından ağır hasarla çıktı. Frank De Boer, ısınırken adalesindeki sakatlığı nüksedince kadrodan çıkarıldı. Karşılaşma sırasında sağ bileğine aldığı sert darbeyle sakatlanıp çıkan Hakan Şükür soyunma odasına iki kişinin yardımıyla gitti. Son dakikalarda da Prates sol bacağına aldığı darbeyle sakatlanıp çıktı. Sakatlığı devam eden Lukunku da statta yarım saat özel idman yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır