kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Aslan S.O.S verdi

Cimbom, Şampiyonlar Ligi elemesine 17 gün kala çıktığı maçta hayalkırıklığı yarattı. Tamas kendi kalesine gol attı. Mondragon çok kötüydü. Ümit Karan'ın tek golü teselli bile olmadı

Galatasaray, Hertha Berlin'in sezon açılışı nedeniyle yapılan özel maçta Alman ekibinden sezonun ilk yenilgisini aldı 4-1. Galatasaray'ın ilk yarıya çıkan kadrosunda yeni transferlerden sadece Tamas ve Prates ilk 11'deydi. Ve henüz 3. dakikada transferin "Altın çocuğu" Tamas, ters bir kafa vuruşuyla kendi ağlarını havalandırdı. Marcelinho ile gelen gol, Berlin Olimpiyat Stadı'nın büyük bölümünü dolduran sarı-kırmızılı taraftarları şoke etti. Hakan Şükür'ün Ümit Karan'a attırdığı gol G.Saray'ı biraz olsun kendine getirebildi. Sverisson'un golü Cimbom'u soyunma odasına hiç de beklemediği bir skorla uğurladı 3-1.

Gençlik aşısı da tutmadı
İlk yarıda tecrübelileri sahaya süren Fatih Terim, ikinci devre takımı gençleştirdi. Ömer, Orhan Ak, Murat, Cihan, Sabri ve Pinto'nun girmesi G.Saray'ı biraz olsun hareketlendirdi ancak Hertha karşısında dengeyi getiremedi. Wichniarek'in golü, 26 Kasım 1999'da bu statta Hertha'yı 4-1 yenerek UEFA Kupası'na giden çıkışı yapan G.Saray'a aynı skoru yenilgi olarak yaşatıyordu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır