kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Her şeyi bedava istiyorsunuz!

Gaziantep'te su zammından şikayet eden bir vatandaşa "Siz de her şeyi bedava istiyorsunuz" diyen Erdoğan, hükümeti eleştirenler için de "Kuduruyorlar" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hükümet'in icraatlarını çekemeyenler olduğunu söyledi, "Boşuna kudurmayın" dedi. Erdoğan, vatandaşlara da "Her şeyi bedava istiyorsunuz" diye çıkıştı.

Gaziantep'te partisinin il kongresinde konuşan Erdoğan, konuşması sırasında iş isteyenlere "devleti işsizleri işe yerleştirecek bir yer olarak görmediklerini" söyledi. Erdoğan, daha önceki iktidarlara şöyle seslendi "10 kişinin yapacağı işe 100 kişiyi yerleştirdiler. Akraba, eş, dost, yaren partili partisiz yerleştirdiler. Ne kadar çok işçi yerleştirirsek bir sonraki seçimi alırız dediler. Ama alamadılar. Sizin yerleştirdiğiniz adamlar bile size oy vermedi. Parayla kimseyi çekip çeviremezsiniz. Bir yere kadar olur, bu kişiler parayı görünce başka yere döner."

CELAL DOĞAN'I SAVUNDU
Erdoğan, bazı vatandaşların "Su parası pahalı geliyor" diye bağırmaları üzerine de "Antep'te su fazla. Siz de herşeyi bedava istiyorsunuz" diye çıkıştı. Erdoğan, isim vermeden Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan'ı savunarak, "Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Eğer belediyeye gelir olmazsa personelinin parasını ödeyemezse caddeler pislikten geçilmez" dedi. Doğan da, bir gece önceki düğün töreninde Erdoğan'a, kişisel ilişkileri, Gaziantep'e katkıları ve Türkiye'ye bir gün öncesini arattırmadığı için üç kez teşekkür etmişti. Erdoğan, ders kitaplarının bu yıl ücretsiz dağıtılacağını açıkladığında alkış seslerinin yükselmesi üzerine ise, "Nasıl hoşunuza gidiyor bedava deyince" dedi.

BOŞUNA KUDURMAYIN
Erdoğan, partisine AK Parti değil, AKP diyenler için de "Bizi çekemiyorlar. Çünkü midelerine oturduk da ondan. Kuduruyorlar. Boşuna çıldırmayın" dedi.

TÜRK DOKTORLAR ACİZ
Erdoğan, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu temel atma töreninde ise, ezberci eğitimden yakınırken doktorları örnek gösterdi. Erdoğan, şöyle konuştu "Buradaki hocalarım gücenmesin ama, Türkiye'deki doktorlar iğne yapmaktan bile acizdir. Delik deşik ederler, damarı bulamazlar. Ancak bir hemşireye verirsiniz, hemşire hemen damarı bulur. Çünkü onda pratik var, doktorda teori var."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır