kapat
28.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

2004 modeller show roomlarda

Otomotiv pazarındaki hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Kampanyalara hız veren şirketler şimdi 2004 model yılı araçlarını sergilemeye başladı

Otomotiv pazarındaki canlılık yeni modellerle sürüyor. Şirketler 2004 model yılı araçları yavaş yavaş show roomlarında sergilemeye başladı. İşte bu markalardan biri de Volkswagen. Passat ailesinin geniş ürün gamına, Passat 180 beygir güç üreten 2.5 lt. TDI 4 Motion ekleniyor. Farklı bir çizgiye sahip New Beetle şimdi cabriolet versiyonu olan New Beetle Cabriolet ile, tüketicilerin karşısına çıkıyor. New Beetle Cabriolet'nin 1.4 lt. 75 bg manuel, 1.6 lt. 102 bg manuel, 2.0 lt. 115 bg manuel/otomatik olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Doğuş Otomotiv ayrıca 36 ay kredi için yüzde 2.98, Euro cinsinden ise 12 ay için yüzde 0 faiz uyguluyor. Bu oran 36 ay için 0.50.

Toyotasa da 2004 model yılına, ürün gamında gerçekleştirdiği önemli yeniliklerle giriyor.

İşte Ağustos ayı başında geçilecek olan 2004 model yılı yenilikleri Fransa'da "Yılın Arazi aracı" seçilen Land Cruiser Prado modelinde 2004 model yılı yeniliği olarak "optitron gösterge paneli" standart olarak sunulacak. Tamamen yansımayan bir zemine oturtulan "optitron gösterge paneli" daha iyi bir gündüz ve gece görünürlüğü, her ışık koşulunda daha rahat bir okuma performansı sağlıyor. Toyota'nın kompakt segmentteki temsilcisi Corolla, 2004 model yılı yenilikleriyle güvenlik konusunda önemli bir donanıma kavuşuyor. Corolla Sedan, Corolla Hatchback, Corolla T-Sport ve Corolla Family modellerinde, "Sol" donanım versiyonunda 2004 model yılıyla birlikte sürücü, yolcu ve yan hava yastıklarının yanısıra ön ve arka koltuktaki yolcular için perde kafa hava yastıkları da standart donanımda yer alacak. Böylece Corolla'daki toplam hava yastığı sayısı 8'e yükselmiş olacak.

Mete TANSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır