kapat
22.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Rüştü işleri bozdu

"Rüştü'nün gitmesiyle yabancı kontenjanımızdan birini kaleye ayırdık. Yoksa bir de kanat oyuncusu alacaktım. Kadrodaki yabancıların fazlalığı ise işimizi zorlaştırıyor"

Kanat oyuncusu alacaktım
F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, Rüştü'nün Barcelona'ya gitmesinin, transfer politikalarını olumsuz etkilediğini söyledi. Daum, Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra geçen sezon oynanan 10 lig maçının kasetini izlediğini belirterek, "Verdiğim kararları kontrol etmek zorundayım. Eski maçları izledim, eksikleri belirledim ve ona göre transfer yapıyorum. Rüştü'nün gideceği hiç hesapta yoktu. Rüştü gidince yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmak zorunda kaldık. Eğer Rüştü gitmeseydi bir yabancı hakkımızı kanat oyuncusundan yana kullanacaktık" dedi.

Rebrov'la işimiz zor
Kadrodaki yabancıları zarar etmeden göndermenin zor olduğunu belirten Daum, "Vladamir ile Washington'un sorununa çözüm yolu bulduk. Çok kısa bir zaman sonra kendileriyle vedalaşmak zorunda kalacağız. Ancak Rebrov, F.Bahçe ile çok iyi bir sözleşme yapmış. Bu nedenle Rebrov'un F.Bahçe'den ayrılmasında zorluk yaşıyoruz. Ancak menajeriyle görüşülüyor. Küçük bir sorun kaldı o da para" derken, Ukraynalı futbolcuyu kendisini diğer takımlara göstersin diye kampa getirdiklerini de sözlerine ekledi.

'Sahada savaşacağız'
Takımın çalışmasından, futbolcuların hırsından memnun olduğunu da belirten Daum, "Takım savaşmalı öncelik bu. Biz bu bilinci oyunculara vermeye çalışıyoruz. Taraftarda bunu istiyor. Taraftar takım elinden geleni yaptı; ama galip gelemedi diyorsa bir sonraki maçta bizi yine destekler. Biz de bunu onlara vereceğiz. Bütünlük için savaşmak şart. Sahaya yansıtılan iyi futbol, teknik mücadele ve savaşmak sonunda kazanmak da istiyoruz. Ondan sonra da başarı zaten gelir" ifadesini kullandı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır