kapat
22.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Doktor yelkenciler yarışta çok iddialı

SABAH Deniz Kuvvetleri Kupası'nda mücadele edecek olan teknelerden Ece, doktor yarışçılarıyla start alacak. Doktorlar, Çeşme Yarışı'na tam kadro katılmayı planlıyorlar.

Büyük yarışta yelken açacak teknelerden Ece'nin tüm kadrosu doktorlardan oluşuyor. Henüz bir yaşındaki teknenin sahibi ise Tuğrul Okay. Okay, yarışı kazanmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini söylüyor.

Okay'ın en büyük sıkıntısı, Özbek Eren, Kemal Saraç, Murat Çaldağ, Cüneyt Öztürk ve Gürkan Gönen'den oluşan altı kişilik ekibi bir arada tutabilmek. Okay, Çeşme yarışına ekibin mazeretsiz tam kadro katılacağını söylüyor. SABAH kupası için antrenmanlarını tamamladıklarını belirten Tuğrul Okay, 4 yıldır yelken yarışlarına katılıyor. Ece ile de bir yıldır yelken açıyor. Teknenin uzunluğu 11.04 metre. Gezi sınıfındaki yelkenlinin direk uzunluğu 15 metre. Toplam yelken alanı ise 64.5 metrekare. Ece'nin bir yıl içinde kazandığı kupalar ise şunlar; 2002 Yılı Kış Kupası, 2003 Marmara Kupası, Moda Deniz Kulübü Kupası ve Batı Rüzgarı Kupası.

Güngör KARAKUŞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır