kapat
22.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Gloria'nın tercihi Ege'nin İncisi

Denizli'de bulunan Subaşıoğlu firmasının ürettiği 'Ege'nin İncisi adlı mermer, dünyaya adını duyurdu. Uluslararası birçok yapıda kullanılan mermerin son talibi ABD'li pop yıldızı Gloria Estefan

Dünyaca ünlü pop sanatçısı Gloria Estefan, Miami'de yaptırdığı villa için Denizli mermerini tercih etti. ABD'deki Entry İnşaat Firması'na evinin iç dekorasyonu ile dış yüzeylerini mermerle döşetmek isteyen Gloria Estefan, kendisine gösterilen İspanya, İtalya, Kudüs mermerleri arasından Denizli'deki Subaşıoğlu firmasının ürettiği "Ege'nin İncisi" adlı mermeri seçti.

TÜRKİYE'DEN 47 İŞÇİ GİDECEK
Ünlü yıldızın tüm odaları, sütunları ve havuzu "Ege'nin İncisi" ile döşenecek. 2 bin 500 metrekare alana inşa edilecek villa için bin 278 metrekare mermer kullanılacak. 8 banyosu, 8 tuvaleti, 2 mutfağı, aşcı odası, kapalı ve açık yüzme havuzu ve 6 yatak odası bulunan villanın çeşmeleri ise altın kaplama olacak. Villanın havuzu da özel mermerlerle dizayn edilecek. Döşeme için Türkiye'den 4 mühendis ve 47 işçi ABD'ye gidecek.

FİRMA SAHİBİ: GURURLUYUZ
Geçen yıl düzenlenen fuarda birinci seçilen mermerlerinin ünlü bir sanatçının evinde kullanılacak olmasının gururunu yaşadıklarını belirten Subaşıoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Davut Subaşıoğlu, "Daha önce dünyanın birçok ülkesinde ev, işyeri ve anıt yaptık. Ancak dünyaca ünlü bir sanatçının villasını yapacak olmak bizi çok heyecanlandırdı. İnşaat firması internet aracılığıyla bizimle bağlantı kurdu. Çok güvendiğimiz ve markalaştırdığımız Ege'nin İncisi (Aegean Pearl) mermerinin numunelerini Amerika'ya gönderdik. Olumlu yanıt alınca üretime başladık" dedi.

Erkan DEMİRCAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır