kapat
22.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Ölüm, öğretmeni düğün konvoyunda yakaladı

Ankara'ya düğüne gelen Ayşe öğretmen, katıldığı gelin konvoyunda trafik canavarının kurbanı oldu

Trabzon'da düğün için Ankara'ya gelen Ayşe öğretmen trafik kurbanı oldu. 27 yaşındaki Ayşe Görmüş, ablasının kayınbiraderinin düğünü için Ankara'ya geldi, ancak ölüm onu düğün konvoyunda vurdu. Trabzon'un Sürmene İlçesi, Aşağı Birlik İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Ayşe Görmüş'ün ölümü, Füsun ve Rüstem Danacı çiftinin Altınpark'taki düğün törenine katılanları yasa boğdu.

Altınpark Düğün Salonu'ndaki törenden sonra gelin Füsun ile damat Rüstem fotoğraf çektirmeye gitti. Aralarında Ayşe Görmüş'ün de bulunduğu davetliler ve düğün sahipleri araç konvoyu oluşturmak için salondan ayrıldılar. Saat 23.00 sıralarında Altınpark'ın 27 Aralık Kapısı'nda konvoy oluşturulmaya başlandı. Ayşe Görmüş'ün de içinde bulunduğu 06 ZGP 27 plakalı Honda marka araç park yerinden geri geri çıkarken, o sırada anayoldan gelen 06 TH 845 plakalı Mercedes marka araçla çarpıştı. Şükrü Aydın'a ait olduğu belirlenen ve olay sırasında Hüseyin Erdoğan'ın kullandığı iddia edilen Mercedes marka araç, sol arka tarafta oturan Ayşe Görmüş'ün ölümüne neden oldu. Çarpmanın etkisiyle kendi etrafında bir tur atan Honda marka araç, park halindeki bir başka araca daha çarparak durabildi.

Ayşe Görmüş'ün hayatını kaybettiği kazada, aynı araçta bulunan Şükran Görmüş (20), Fatma Yeşiloğlu (50), Gökçe Yeşiloğlu (12) ve Merve Yazıcı yaralandı. Yoğun bakıma alınan Fatma Yeşiloğlu'nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ceren BAYAR - Elif KARADENİZLİ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır