kapat
22.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Aldatan kocasını internette teşhir etti

Eşinizi ya da sevgilinizi aldatıyorsanız bu hikayeyi okuduktan sonra bir kez daha düşünün. İzmir'de aldatılan Hanife Uludağ'ın yaptıkları, 'aldatılan her kadın tehlikelidir' görüşünü kanıtlıyor. O, eşinin 'foyasını' ayrıntılarıyla bir internet sitesinde yayınlıyor

İzmir'de aldatılan kadın, eşini 'kendi silahı' internetle vurdu. Eşinin kendisini internette tanıştığı kadınlarla aldattığını öğrenen Hanife Uludağ, 'affetmek' yerine 'intikam' yolunu seçti. İki çocuğunun babası Ahmet Uludağ'ın birden fazla kadınla birlikte olduğunu düşünen Hanife Uludağ, eşinin açık adresini ve fotoğrafını hazırladığı internet sitesinde yayınlayarak teşhir etti. Ziraatçi eşinin diğer kadınlarla yaptığı chat ve e-mail sohbetlerini yayınladı.

Eşinin ICQ ve telefon numarasını da aynı sitede yayınlayan Uludağ, bununla da yetinmeyip kendince delil olan bütün verileri Ahmet Uludağ'ı tanıyan kurumlara gönderdi. Sitede eşinden "kahraman" diye bahseden Hanife Uludağ, aldatılan diğer kadınlara da kendi "kahramanlarını" aynı sitede teşhir etme çağrısında bulundu.

KİMİNLE DANS EDİYOR
Hanife Uludağ sitesindeki açıklamalarında, "Yalanlarına başka bir ICQ numarasından devam edeceğine eminim. Ben de bunu kesmek için kendisinin açık adresini ve resmini yayınladım. En azından kimseyi kandıramasın artık" dedi. Uludağ, tüm erkekleri de "İnsanları kandırmayın. Yalan söylemeyin. Ummadığınız bir anda ve şekilde çıkar acısı. Duyulmasından utanacağınız şeyleri yapmayınız" şeklinde uyardı.

www.ahmetuludag.8m.net adlı sitede eşinin aynı anda birden çok kadını idare etmeye kalktığını ancak bunu beceremediğini de ileri süren Uludağ, sözlerini şöyle sürdürdü "Ahmet eşine vermediğini, veremediğini başka kadınlara teklif etti. Denemeye kalktı. Bazı kadınları aldatamazsınız. Eğer aldattıysan da sonucuna katlanman gerekir. İşte Ahmet'in başına gelen bu. Kiminle dans ettiğine bakmadı. Aldatılmaması gereken kadını aldattı. Bu web sitesi onu rencide anlamında yayınlanmış görünse de ona iftira içeren tek kelime yoktur. Sevenlerine değil de tanımadığı kadınlara ayırdığı zaman ne kadar acı. Ona yıllarını veren eşi dururken."

İnternet sitesinde eşinin bir özgeçmişini de yayınlayan Hanife Uludağ, Ahmet Uludağ'ın 1988'den beri zirai mücadele araştırma enstitülerinde çalıştığını, yabancı otlar konusunda Cumhuriyet Üniversitesi Bitki Koruma Ana Bilim Dalı'ndan ve Nebraska Üniversitesi Agronomy Bölümü'nden Yüksek Lisans dereceleriyle mezun olduğunu anlattı.

SEKSİ SANMAYIN
Hanife Uludağ şunları yazdı "Sevgili kahramanımız, yıllardır emek verip çalıştığı otlarla değil chat kaçamağıyla şöhreti yakalayacağını hesaplamamıştır. Ahmet Uludağ'ın chat konuşmalarına aldanıp kendisini seksi sanmayın. Web sitesindeki e-mail olsun chat konuşmaları olsun tek kelimesi dahi ilave değildir. Bu web sitesinden önce onu tanıyabilme ihtimali olan her kuruma, özellikle ziraat fakültelerine ve zirai mücadele enstitülerine gönderilmistir. Belki bu site diğer yalancılara da biraz hız kestirebilir. Aslında o da her ya da çoğu erkek kadar çapkın. Ama bu başına gelenler her erkeğin başına gelmiyor tabii."

Bin 793 kişinin 'tık'ladığı sitede aldatılmasının intikamını eşinden acı bir şekilde alan Hanife Uludağ, iki çocuğunun babasına da şu sözlerle seslendi"Adama sorarlar; 'Sen eşinin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladın da fazlasını mı başka kadınlara sunuyorsun, yoksa eşinden esirgediğini mi başkalarına sunuyorsun' diye. Senin cinsel eksikliğini kimseye söylemeyen eşini, aldatarak mı mükafatlandırdın Ahmet? Şimdi mutlu musun?"

Daha önce de benzeri yaşandı
* Bilgisayar programcısı 21 yaşındaki Umut Körpe internette kurduğu sitede, babası G.K'nın dost hayatı yaşadığına inandığı kadın ile üç bayan arkadaşının açık adresi ve telefonlarını yayınlamıştı. Bunun için internet kafelerde uzun uzun çalışma yapan Körpe, sorgusunda "Babam annemi başka bir kadınla aldatıyordu. İntikam almak için böyle bir yola başvurdum" demişti.

* İzmir'de üç yıl önce karısının erkeklerle chat yaptığını öğrenen Nureddin Erseven eşinden boşanmıştı. Mahkeme, Mersin'deki bir öğretmenle chat yaptığını iddia eden Nureddin Erseven ile Leman Erseven'in boşanmasına karar vermişti.

Hukukçular tartışıyor
Hukukçuların hukukyahoogroups.com adlı mail grubunda Ahmet Uludağ'ın durumu tartışılıyor. Avukat Mahmut Kaçan, Ahmet Uludağ'ın pek çok hakkı bulunduğunu belirterek, şunları söyledi

"Öncelikle koca, hukuka aykırı olarak kişilik haklarına saldırıldığı için hakimden koruma isteyebilir. Mahkeme kararıyla internet üzerinde süren bu saldırının son verilmesi kararı verilebilir."

Pervin METİN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır