kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Pota Turka

Lütfi Arıboğan, gazetelerde çıkan "4 yıllığına 7 milyon dolar" haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Mirsad transferi ise gerçekleşmeyebilir

Sözleşme imzalandı
Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Ülker, Panathinaikos'tan ayrılan İbrahim Kutluay'a imzayı attırdı. Turuncu-yeşilliler resmi duyuruyu yurt dışında bulunan milli oyuncunun dönmesinin ardından pazartesi günü yapacak. Kulübüyle görüşmek üzere Yunanistan'a giden İbo, daha sonra da eski takım arkadaşı Barcelonalı Dejan Bodiroga'nın düğününe katılacak. Kutluay'ın transfer için alacağı para da Türk kamuoyunda çeşiti tartışmalara yol açtı.

"7 milyon dolar vermiyoruz"
Ülkerspor Genel Müdürü Lütfi Arıboğan, bazı gazetelerde çıkan "İbo'ya 4 yılda 7 milyon dolar" haberinin abartılı olduğunu söyledi. Arıboğan, "Biz bu rakamları verseydik İbrahim çok daha önceden Ülkerli olurdu" diye konuştu. Genel Müdür ayrıca bir başka milli basketbolcu Mirsad Türkcan'ın transferini İbrahim'in transferinden sonra görüşeceklerini söyledi. Ancak Mirsad Türkcan'ın transferinin gerçekleşmeyebileceği de sızan bilgiler arasında.

Ozan GERMAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır