kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Problem yok

"Bu tür kamplar, futbolcuların tatil sonrası toparlanması ve sakatlanmadan kondisyon depolaması içindir. Skorlara aldanmayın. Kamp iyi geçti"

Tatili hakettiler
Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, İsviçre kampının olumlu geçtiğini söyledi. Geçen sezon futbolcuların fiziksel ve zihinsel olarak yorulduğunu söyleyen Lucescu, "Bu tür kamplar futbolcuların tatil sonrası toparlanmaları ve yeni sezon için sakatlanmadan kondisyon depolarına olanak sağlamak içindir. Biz de bunu yaptık. Eksik oyuncularımız vardı. Ronaldo, Zago gibi oyunculara 5 gün ekstra izin verdim. İsviçre kampına diğerlerinden biraz geç katıldılar. Çünkü ülkelerine yılda bir kere gidebiliyorlar ve onların profesyonelliklerinden, en ufak bir kuşkum yok. Gösterdikleri performansla bunu hakettiler" diye konuştu.

Basel'den iyiydik
Hazırlık maçlarındaki skorların aldatıcı olmaması gerektiğini söyleyen Rumen hoca, "Örneğin Basel maçının skorunu bir kenara koyarsanız, bizim çok daha iyi oynadığımızı görürsünüz. Kaldı ki Basel, bir aydır hazırlanıyor. Şartları iyi değerlendirmek lazım. Sahaya sürdüğümüz isimlerin kondisyon eksikleri vardı. Zago, Ronaldo, Giunti, Serdar 2-3 günlük idmanla oynadılar. Onları oynatmamın sebebi ise bu turnuvalardan para kazanmamız ve insanların onları izlemek istemesi" dedi. Lucescu ayrıca oyunculara verilen notları da eleştirerek, kendisinin verdiği ve oldukça yüksek olan yıldızlamayı gösterdi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır