kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Samba rüzgarı

Üç yıllık anlaşmaya varılan Corinthians'ın liberosu Fabio Luciano bugün İstanbul'da. Santos'un stoperi Alex tamam. Brezilyalı futbolcunun gelecek hafta içinde gelmesi bekleniyor. Sao Paulo'nun süper golcüsü Luis Fabiano'nun transferi de teminat mektubuna kaldı

Uslu&Kutlualp işi bitirdi
Geçmiş sezonların aksine transferde bu sezon çok ağır davranan ve İstanbulspor'dan Selçuk ile Trabzonspor'dan Aurelio'nun dışında futbolcu almayan F.Bahçe, sessizliğini bozdu. Hafta başında Brezilya'ya giden yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp, Corinthians'ın 28 yaşındaki liberosu Fabio Luciano'ya 3 yıllık imza attırdılar. Bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek olan Luciano, yarın sağlık kontrolundan geçecek. İki yönetici Santos'un stoperi Alex ile de anlaşmaya vardı. Kulübü ile de el sıkışılan Brezilyalı futbolcunun da en kısa zamanda İstanbul'a geleceği belirtildi.

Daum'un yıldızı Fabiano
Sarı-lacivertlilerin esas bombası ise Sao Paulo'nun 23 yaşındaki golcüsü Luis Fabiano. Brezilya Ligi'nde gol krallığında ikinci sırada bulunan ve ülkenin en yetenekli golcüleri arasında gösterilen Fabiano, çok hareketli ve teknik bir futbolcu. Teknik Direktör Daum'un uzun süredir istediği Fabiano'nun kulübü Sao Paulo'nun baştan bu transfere karşı çıkması sorun yarattı. Ancak uzun süren görüşmeler sonucu Brezilyalı futbolcu ve kulübü transfere ikna oldu. F.Bahçe'nin teminat mektubunun Brezilya'ya ulaşmasıyla Fabiano'nun da İstanbul'a hareket edeceği açıklandı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır