kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

O iş tamam hocam

Frank De Boer'in imza attığını bildiren Canaydın'ın telefonu Terim'i keyiflendirdi "Popescu'dan sonraki en iyi yabancı savunmacı geldi."

Yılda 1.6 milyon euro alacak
Galatasaray, her konuda anlaştığı Frank De Boer'in transferinin gerçekleştiğini dün resmen ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki libero ile yıllığı 1.6 milyon Euro'dan iki senelik sözleşme imzaladı. Başkan Özhan Canaydın, De Boer müjdesini Fatih Terim'e idmanda verdi. Sabah yapılan çift kale maçı yöneten Terim, telefonunu kulüp çalışanlarından Ökkeş Polat'a bırakmıştı. Çalan telefona bakan Polat, başkanın aradığını öğrenince hocanın sahada olduğunu söyledi. Başkan, "Şükrü yanında mı?" diye sorunca da telefonu Dış İlişkiler Sorumlusu Şükrü Hanedar'a iletti.

Başkanla 3 dakika görüştü
Canaydın, "Telefonu hocaya ulaştır" talimatını verince Şükrü Hanedar, "Başkanım, Fatih Hoca şu anda karşı tarafta, ben yanına gidince sizi arayayım" deyip koşarak Fatih Terim'in yanına gitti ve Terim'in yanından başkanı arayıp, telefonu hocaya verdi. Canaydın'ın "Haydi hayırlısı olsun, Frank De Boer'i bitirdik hocam!" haberi Terim'i çok sevindirdi. Yaklaşık 3 dakika süren telefon konuşması sonrası deneyimli teknik adamın keyfine diyecek yoktu. Böylelikle Başkan taraftara verdiği "Yıldız futbolcu" sözünü de tutmuş oldu.

Xavier'in bileti kesilebilir
Frank De Boer için "G.Saray'a, Popescu'dan sonra gelen en iyi yabancı savunma oyuncusu" ifadesini kullanan Terim, idman boyunca yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Terim, uzaktan isabetli şutlar atan Berkant'a, "O neydi öyle? 7.65 gibi geldi bana" dedi. Net bir pozisyonu kullanamayan Ömer'e de "Bu fırsatı maçta kaçırırsan herhalde üç gün uyumazsın" diye espri yaptı. De Boer'in gelmesi ile yabancı sayısı 8'e çıkarken Xavier'in gözden çıkarılacağı ileri sürüldü

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır