kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Şairin çocuklarının miras davası başladı

Teyzelerinden kalan miras yüzünden birbirlerine kurşun yağdıran şair Özdemir Asaf'ın iki oğlu, bu kez de mahkemede karşı karşıya geldi

ÖLSEYDİ ÇOK ÜZÜLÜRDÜM
Ünlü şair Özdemir Asaf'ın iki oğlu arasındaki miras kavgası dün de adliye koridorlarında devam etti. 21 Nisan tarihinde yönetmen ağabeyi Olgun Arun'u, teyzesinden kalan mirası yediği ve kendisine para vermediği gerekçesiyle silahla yaralayan Etkin Arun, Şişli 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasında, "Ağabeyim ölseydi çok üzülürdüm" dedi. Olaydan sonra ilk kez karşı karşıya gelen iki kardeşten tutuklu yargılanan Etkin Arun, ifadesinde ağabeyini kendisine hakaret ettiği için vurduğunu ileri sürdü.

BENİ VURACAK SANDIM
Etkin Arun, "Teyzem İnci Moran İsviçre'de öldüğünde trilyonluk bir miras bırakmıştı. Bu mirasın paylaşımında adeletli davranılmadı. Olgun mirastan aldığı paralarla kendisine şirket kurdu. Aramızda sürekli kavgalar oluyordu. Olay günü kafama takılan konuları görüşmek üzere şirketin önünde onu bekledim. Beni görünce "Senin i..ne olduğunu herkes biliyor" diyerek yüzüme tükürdü. Elini beline götürdüğünü zannettim. Silahımı çekip kendimi korumak için ateş ettim. Ağabeyimi öldürmek gibi bir niyetim yoktu" dedi.

DÖRT AMELİYAT GEÇİRDİ
Etkin Arun'un 1984 yılına ait bir sabıkası bulunduğu, ayrıca Pendik'te zorla senet imzalatmak suçundan da polis tarafından arandığı belirtildi. Olgun Arun ise teyzesinden kalan mirastan bir evi Etkin Arun'a devretmelerine rağmen kardeşinin para hırsı yüzünden bu olayı gerçekleştirdiğini belirterek "Mirastan bize bir ev kaldı ve evi Etkin'e devrettik. Olay günü işyerime geldi ve bana 5 el ateş etti. Açılan ateş sonucu yaralandım. 43 gün Amerikan Hastanesi'nde yattım ve 4 ameliyat geçirdim. Şikayetçiyim" dedi.

Mustafa KAYA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır