kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

İktidarsız damat intihar mı etti?

Birlikte olamadığı 2 aylık eşini bakire olmamakla suçlayan ve ardından da pompalı tüfekle vurarak öldüren Barış Çolak'ın, cinayetin ardından Boğaz Köprüsü'nden atlayarak, intihar ettiği ileri sürüldü

Çengelköy'de 2 aylık eşi Ayşegül Çolak'ı öldürdüğü iddiası ile aranan Barış Çolak'ın intihar ettiği ileri sürüldü. Bir taksi şoförü tarafından ortaya atılan iddiaların arkasından araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, 28 Haziran'da Boğaz Köprüsü'nden bir kişinin atladığını doğrudı. Ancak Çolak'a ait olduğu iddia edilen ceset henüz bulunamadığı için dosya kapanmadı. Barış Çolak'ın intihar ettiğini ileri süren ise, taksi şoförü Ömer Yavuz. Yavuz, genç gelinin cesedinin bulunduğu 30 Haziran gecesinden iki gün önce yani 28 Haziran'da Barış Çolak'ın Çengelköy'den otomobiline bindiğini ve Aksaray'a gitmek istediğini söyledi. Yolcunun çok gergin olduğunu Yavuz, "Arabaya bindikten sonra kusmaya başladı. Havlu verdim biraz sakinleşti. Ardından yine kusmaya başladı. Boğaz Köprüsü'ne geldiğimizde trafik yoğunlaştı. Yavaş gitmemi fırsat bilerek otomobilden hızla araçtan indi ve korkuluklardan aşağıya atladı" dedi.

Karakolda verdiği ifadesinde intihar eden şahsın üzerinde koyu renk bir pantolon ile haki renginde bir tişört olduğunu anlatan Yavuz, şahsın şarkıcı Hakan Taşıyan'a benzediğini de vurguladı. Olay, kayıtlara kimliği belirsiz intihar olarak geçerken, iki gün sonra bulunan cesetle yeni bir boyut kazandı.

İNTİHAR VE CİNAYET GECESİ
Yapılan araştırmalar cinayet ile intiharın aynı gece yaşandığını ortaya koydu. Ömer Yavuz'a ulaşıp Çolak'ın resimlerini gösteren polis, Yavuz'un, Çolak'ın 'intihıar eden yolcu buydu' demesi üzerine araştırmayı derinleştirdi.

Ölen gelinin yakınlarınca yalan söyleyerek Barış Çolak'ı saklamaya çalışmakla suçladığı Ömer Yavuz, "Polis resmi göstermeden önce zaten eşgali vermiştim. Gösterdiğinde ise yanılmadığımı anladım"dedi.

Bir daha tövbe
Görgü tanığı Ömer Yavuz ise bundan sonra tanık olduğu olaylar hakkında konuşmayacağına yemin etmiş durumda. Polisin kendini yalancılıkla suçladığını söyleyen Yavuz, "Polisler beni 3 gün alıkoydu. Benim bakmakla yükümlü olduğum felçli bir annem var. İşimi kaybettim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Yalçın BEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır