kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Boğaz'da bin bir gece masalı

Kaddafi'nin kuzeni düğün töreni için İstanbul'u seçince, Avrupa jet sosyetesi kente akın etti. Bu gece Çırağan'da yapılacak düğüne manken İman da davetli

Dünya jet sosyetesinin ünlü isimleri bu gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek olan Libya Lideri Muhammed Kaddafi'nin akrabası Tarek Kaukini ile top model Lisa Van-Goinga'nın düğünü için İstanbul'a taşındı. Düğün öncesi Reina'da eğlenen konukların arasında Kaddafi'nin oğlu Moddesan da vardı. Düğün için İstanbul'a gelen davetliler dün geceyi de Kız Kulesi'nde kendileri için düzenlenen "Sultanlar Gecesi"ne katılarak geçirdi.

İLK GELEN KADDAFİ OLDU
Libya Lideri Muhammed Kaddafi'nin oğlu Moddesan Kaddafi, kuzeni Tarek Kaukini'nin düğünü için günler öncesinden İstanbul'a geldi. Çırağan Oteli'ne yerleşen Kaddafi hazırlıklarla bizzat ilgilendi.

Kaukini'nin bugün dünya evine gireceği güzel ise dünyaca ünlü top model Lisa Van Goinga... Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin baş mankeni olan Lisa'yı, birçok ünlü top model arkadaşı da bu düğünde yalnız bırakmayacak ve bugün İstanbul'a gelecek....

REİNA'DA ÇOK ÖZEL
Düğünden üç gün önce İstanbul'a gelen damat adayı Tarek Kaukini ve gelin adayı Lisa Van Goinga, dün gece arkadaşları ile birlikte Reina'da eğlendiler. Libya'daki Duty Free Mağazaları'nın sahibi olan Tarek Kaukini ile Kaddafi'nin oğlu Moddesan kuzen. Kuzeninin düğünü için İstanbul'a gelen Kaddafi'nin oğlu, Reina'da krallar gibi karşılandı.

Gece boyunca Reina'da eğlenen ve Boğaz'ın eşsiz güzelliğine hayran kalan Moddesan Kaddafi, konakladığı Çırağan Sarayı'na özel bir tekne ile gitti. Üzerinde siyah bir gömlek ve jean pantolon bulunan Moddesan Kaddafi, aşırı alkollü olduğu için gazeteciler tarafından görüntülenmeyi reddetti.

Kaddafi Reina'dan tekneyle, gece boyunca sohbet ettiği dünyaca ünlü top model İman ile birlikte ayrıldı. Damat Tarek Kaukini ve güzel sevgilisi Lisa Van Goinga ise önce ön kapıdan çıkmak istediler. Ama kapı önünde basın ordusunu karşılarında bulunca, onlarda Çırağan'a tekne ile geçtiler.

"SULTANLAR GECESİ"
Kaddafi gece boyunca en yakın ilgiyi arkadaşı Tunus Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Ali Mabrouk ile eşine gösterdi. Muhammed Ali Mabrouk da Reina çıkışında gazetecilerin ilgi odağı oldu. Reina'dan, mekanın sahibi Mehmet Koçarslan'ın Hummer marka cipi ile ayrılan Mabrouk ile güzel eşi, neşeli hoş tavırları ile dikkat leri üzerlerine çektiler.

Dünya sosyetesinin ünlü isimlerini ağırlayan Çırağan Oteli'nde ise adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Otel odalarının büyük bir bölümünü işgal eden düğün kafilesi, dün gece de Kız Kulesi'ni de kapatarak, düğün öncesi "Sultanlar Gecesi" düzenledi.

Gece renkli görüntülere sahne oldu. Basına kapalı olarak gerçekleşen çok özel parti için konuklar Çırağan Sarayı'ndan özel teknelerle, sultan kıyafetleri giyerek Kız Kulesi'ne geçtiler. Bu çok özel geceye yalnızca özel kartları olanlar katılabildi.

Roberto Cavalli bugün gelinliği getiriyor
Ünlü modacı Roberta Cavalli'de bu çok özel düğünün konukları arasında. Cavalli, baş mankeni Lisa'ya düğün hediyesi olarak bir gelinlik hazırlamış. Yani bir anlamda Cavalli de çok sayıda müşterisinin bulunduğu İstanbul sosyetesi önünde görücüye çıkmış olacak.

Çırağan Sarayı'ndaki düğün için Kaddafiler Türk sosyetesinden de önemli isimler davet ettiler. Geceye katılacak Türk sosyetikler arasında Alinur Velidedeoğlu, Aysun Kibar, Aslı Üstünkaya, Selim Hamamcıoğlu, Derin Mermerci, Ralf Tezman, Özlem Önal da var.

Değer ÖZERGÜN - Özay ORAL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır