kapat
11.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Ali Stair'in öldürülmesi İngiliz basınında manşet

Galatasaray-Leeds United Şampiyonlar ligi maçı öncesinde çıkan olaylarda iki İngiliz holiganın öldürülmesini manşetlerine taşıyan İngiliz basını geçtiğimiz gün İzmir'de çıkan silahlı kavgada seken serseri kurşunla ölen İskoç vatandaşı küçük Ali Stair Grimason'un haberine de geniş yer ayırdı.

Bazı İngiliz gazeteler haberi manşetlerine taşırken bazıları da birinci sayfayı Grimason'un öldürülmesine ayırdı.

* The Sun Tatil için Türkiye'ye giden annenin hayatı, çocuğun öldürülmesiyle cehenneme döndü. İki yaşındaki Ali Stair Grimason sarhoş bir adamın açtığı ateş sonucu beşiğinde uyurken öldürüldü.

* BBC Türkiye'de kafede açılan ateş sonucu öldürülen Ali Stair Grimason'un katili yakalandı. Polis sorgulamayı sürdürüyor.

* Daily Record Yeni yürümeye başlayan Ali Stair Grimason 50 sterlin değerindeki bir cep telefonu parası yüzünden öldürüldü. Adam telefonunun parasını ödemeyince ateş açarak küçük çocuğun ölmesine neden oldu.

* The Guardian Türkiye'de tatil yaptığı sırada öldürülen küçük Ali Stair Grimason'un katili yakalandı. Grimason'un öldürülmesi anne ve babasının yanı sıra İngiltere'deki yakınlarını da harap etti.

Katilin kimliği belirlendi
Yeni Foça'da bir kafede tartıştığı bir kişiyi öldüren, silahından çıkan kurşunlarla İskoçyalı Ali Stair Grimson'un ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olan kişinin kimliği belirlendi. Polis olaydan sonra firar eden Daim Akyüz isimli şahsın yakalanması için operasyonlara başladı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır