kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Fransa zirvesi

Brezilyalı yıldızın menajeri Geiger, cuma günü kulübü arayarak, "Salı günü Fransa'da buluşalım" dedi. Randevuya Canaydın gidiyor

Son 24 saat
G.Saray, Brezilyalı golcü Sonny Anderson'un işini yarın bitiriyor. Daha önce de gelmek istemesine rağmen Katar'dan gelen cazip bir teklif üzerine sarı-kırmızılıları geri çeviren Anderson, daha sonra da buraya gitmekten de vazgeçmişti. Kulübü Lyon ile sözleşmesi olmasına rağmen, hizmetlerinden ötürü bonservisini bedavaya alan 33 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Nicola Geiger, cuma günü kulübü arayarak, Salı günü Fransa'da buluşmak için randevu verdi. Bu görüşmeye bizzat başkan Canaydın'ın gideceği belirtilirken, Overmars ve De Boer'in transferleri için de kulüp müdürü Ahmet Demet görevlendirildi.

Dengeler bozulabilir
Sarı-kırmızılıların ısrarla istediği Marc Overmars için Barcelona'nın 10 milyon Euro bonservis talep etmesinin yanısıra, bu futbolcunun 4.2 milyonluk yıllık maliyeti de büyük sorun. G.Saray, Barcelona'yı Overmars'ı bedelsiz olarak kiraya vermesi için ikna etmeye çalışırken, Hollandalı futbolcunun da ücretini yıllık 2.5 milyon Euro'ya indirmesi bekleniyor. Başkan Canaydın'ın, "Overmars'a yılda 4.2 milyon Euro verirsek, takım içinde dengeler bozulur ve bize maddi bir külfet olur. Bunun için 2.5 milyon Euro'yu kabul etmeli" görüşünde olduğu belirtildi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır