kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Bu kafayla zor!

"Bu takımda herkes benim koyduğum kurallara uyacak. Yönetim bana yetki vermiş. İlhan, gelecekse şimdi gelir, gidecekse de şimdi gider. Ama kafasını değiştirip dönmesi lazım"

Onu hep kolladım
Beşiktaş'ta İlhan Mansız krizinin tam ortasındaki isim olan menajer Sinan Engin, olayı tüm çıplaklığıyla SABAH'a anlattı. Beşiktaş'ın, başkan Serdar Bilgili'den başlayarak herkesin çabası sonucunda şampiyonluğa ulaştığını hatırlatan Engin, "Bu takımda herkes büyük özveride bulundu. Büyük baskıların altından kalktık. İlhan geçen sezon da sorunlar yaşıyordu. Arkadaşlarıyla ilişkileri iyi değildi. Ben ona hep destek oldum. Hatta bu konuda diğer futbolcular, onu kolluyorum diye sitem bile ettiler" diye konuştu.

27 kişiden bir tanesi
İlhan'ın takımdaki hiçbir futbolcudan önde olmadığını söyleyen Engin, "O da, buradaki 27 kişiden biri. Olayı büyütmeye gerek yok. Bu normal prosedürdür. Kuralları uyguluyoruz. Son yaptığına nankörlük demek istemem ama yanlış yaptı. Onu Samsun'dan ben getirdim. Beşiktaş'ta İlhan oldu. Ama havaalanına gelmiş, elbise giymemiş. Kendisine niye böyle geldiğini soruyorum, mazeret üretiyor. 'O zaman yarın gel' diyorum, 'O zaman hiç gelmem' diyor. Böyle mantık olur mu? Takımın elbisesini giymeyen, formayı da giyemez" ifadesini kullandı.

Amaç İlhan'ı kazanmak
İlhan'ı kibarca uyardığını söyleyen Sinan Engin, "Kenara çekip söyledim. O kadar insanın arasında bağırıp çağırabilirdim de... Ben burada yönetimin verdiği yetkiyle görev yapıyorum. Futbolcular, benim koyduğum kurallara uymak zorunda. Bu yaptıklarım da İlhan'ı kazanmak için. Tabii ki Beşiktaş'ı düşünüyorum. İlhan artık iyi düşünmeli. Kafasını değiştirmeli. Yolunu ayırabiliyorsa şimdi ayırsın. Aynı kafayla dönerse olmaz" dedi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır