kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Özlem yine kaçamakta

Özlem Yıldız, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı hüsranlı aşkın ardından bir türlü kendini toparlayamadı. Zaman zaman aşk dedikoduları gündeme gelir ama Özlem hep yalanlar.

Hakan Ural'la yaşadığı bir haftalık yaz aşkı tecrübesinden sonra her şeyi gizli saklı yaşamayı tercih eden Özlem'in türkücü Alişan ve Varan Turizm'in ortaklarından Enis Pekuysal ile de adı anıldı ama o her zamanki gibi bu beraberlikleri de yalanlamayı tercih etti.

Pekuysal ile Dubai'ye yaptığı seyahati yazdığımızda önce inkar etmiş sonra da "Ben tek başıma tatile gitmiştim. Enis Bey ile orada karşılaştık" demişti. Şimdilerde Özlem'in herkeslerden gizlemeye çalıştığı bir beraberliği daha var.

ANTALYA'DA TATİL YAPTI
Her yaz Bodrum'da boy gösteren Özlem'in bu yaz tercihi Antalya sahilleri. Neden derseniz? Çünkü Özlem'in yeni sevgilisinin Antalya sahillerinde tatil köyleri var. Onur Air'in ortağı ve Pegasus Tatil Köyleri'nin sahibinin oğlu Gorhan Özkoç ile birlikte olan Özlem, geçtiğimiz hafta da Antalya'da dört günlük bir tatil yaptı.

BU KEZ NE DİYECEK?
Özlem Yıldız'ın adı sürekli yeni isimlerle anılıyor ama o her defasında beraberlik iddialarını yalanlıyor. Bakalım yeni aşkı için nasıl bir açıklama yapacak?


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır