kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

İspanyol seri katil teslim oldu

İspanya'nIn 'İskambilli' seri katili polise gidip işlediği cinayetleri tek tek anlattı.

Geçtiğimiz Ocak-Mart ayları arasında altı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan ama peş peşe yapılan operasyonlara rağmen bir türlü ele geçirilemeyen katil, sonunda Cuma gecesi tesim oldu. Öldürdüğü kişilerin cesetlerinin yanına her seferinde bir oyun kağıdı bırakan katile 'İskambilli katil' lakabı takılmıştı.

HER ŞEYİ ANLATTI
26 yaşındaki Alfredo Galan, Perşembe sabahı teslim olmaya karar verdi ve Başkent Madrid'in 200 kilometre yakınında Puertollano kentinde bir polis aracına yaklaştı. Ancak polis o sırada çok yoğun olduğundanamacına ulaşamadı. Galan bunun üzerine, gece aynı kentte bir polis merkezine giderek yaptıklarını büyük bir soğukkanlılıkla, tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Böylece polis, halkın endişelenmemesi için "gizli operasyonlar"la yakalamaya çalıştığı katilin kendi ayaklarıyla gelip teslim olmasıyla rahat bir nefes almış oldu.

İNANAMIYORLAR
Bu arada, katilin yetkililere neler anlattığı ise gizli tutuluyor. Ancak bir polis yetkilisi saatler süren sorgulamanın ardından yaptığı açıklamada, katilin çok önemli ipuçları verdiğini söyledi. Ayrıca ruh sağlığının da bozuk olduğu ifade edildi.

İtiraflarının ardından Galan'ın arabasında yapılan aramada ise gazetelerde kendisiyle ilgili çıkan haberleri kesip sakladığı ortaya çıktı. Öte yandan genellikle uyumlu ve sakin bir insan olarak tanınan Galan'ın cinayetlerinin ortaya çıkması üzerine babasının kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Komşuları ise genç adamın katil olduğuna inanamadıkları belirtildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır