kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Fener TV geliyor

Yıldırım, FB TV için Star Digital ile anlaşmaya vardı. Ağustos ayında yayına geçecek olan ve sadece F.Bahçe yayını yapacak özel kanalın, kulübe getireceği maddi gelir de büyük olacak

Sadece F.Bahçe olacak
Milan, Real Madrid, Barcelona ve Manchester United gibi dünyanın sayılı kulüplerinin sahip olduğu televizyon kanalı ayrıcalığına F.Bahçe de kavuşuyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Şükrü Saracoğlu Stadı ve Samandıra Tesisleri'nden sonra en büyük hayali olan FB TV için Star Digital Televizyonu ile anlaşmaya vardı. G.Saray'ın da üzerinde çalıştığı tv kanalının altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı ve FB TV'nin önümüzdeki ay yayına geçeceği belirtildi. Ligin başlaması ile birlikte yayına başlaması hedeflenen özel kanalda sadece F.Bahçe ile ilgili haberler yayınlanacak.

Futbol Digitürk'te
Futbol takımının maçlarını Digitürk vermeye devam ederken, başta basketbol ve voleybol olmak üzere diğer branşlarda F.Bahçe'nin tüm maçları bu özel kanalda ekrana gelecek. F.Bahçe ile ilgili özel haberlerin yanısıra yönetim kurulu toplantılarının bir bölümü de bu kanal üzerinden naklen yayınlanacak. F.Bahçe kulübü bu kanaldan önemli bir reklam gelir elde etmeyi hedeflerken. Digitürk ile anlaşmanın sona ermesiyle lig maçlarının da bu kanaldan yayınlanması planlanıyor. Ancak havuz sisteminin bozulması demek olan bu plana federasyonun nasıl yaklaşacağı şimdilik bilinmiyor.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır