kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Son 48 saat

Barcelona Kulübü, Overmars'ın G.Saray'a gitmek istediğini doğruladı, "İki gün daha bekleyin" dedi

Yarın gidiyor
G.Saray, Overmars ve Frank de Boer için girişimlerini yoğunlaştırırken Başkan Özhan Canaydın'ın yarın bu iki flaş ismin işini bitirmek için Monaco'ya gideceği öğrenildi. Barcelona Kulübü de dün yaptığı açıklamada, G.Saray'ın Overmars'a talip olduğunu, Hollandalı futbolcunun da gitmek istediğini doğrularken, "Yeni hocanın raporu bir iki gün içinde elimize ulaşacak. Overmars ve Frank de Boer için ancak bu rapordan sonra görüşmede bulunabiliriz" ifadesini kullandı.

Van Hooijdonk ısrarı
Sportif A.Ş.'den gelecek 20 milyon dolarlık teberru ile rahat bir soluk almayı planlayan Canaydın'ın kombine bilet satışından da önemli bir gelir elde etmeyi düşündüğü belirtiliyor. Van Hooijdonk için de girişimlerde bulunan ve bu oyuncunun 5 Temmuz'daki kararını bekleyen Canaydın'ın Overmars ve Frank de Boer'de bir sorun çıkması durumunda Sonny Anderson'u alacağı da ileri sürülüyor.

Gökdeniz beklentisi
Galatasaraylı yöneticilerin Türkiye içinde de Gökdeniz'le ilgilendiği ve Trabzonspor'un tutumunu yakından izlediği biliniyor. Fatih Terim, yönetime verdiği raporda Gökdeniz'i mutlaka istediğini belirtmiş ve "Bu oyuncuya tavan fiyat verilebilir. Takas da olabilir" demişti.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır