kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hiç kimseye acımayız

Beşiktaş Asbaşkanı Demirören, "Biz yönetim olarak, futbolcuların her şeyiyle ilgileniyoruz. Ama disiplinsizliğe taviz yok. Bunu yapan kim olursa olsun affetmeyiz" dedi

Herşey karşılıklı
Beşiktaş Asbaşkanı Yıldırım Demirören, İsviçre kampında SABAH'a özel açıklamalarda bulundu. Yönetim olarak futbolcuların her türlü sorunlarıyla ilgilendiklerini, istedikleri her şeyi şartlar elverdiğince yerine getirdiklerini söyleyen Demirören, "Her şey karşılıklı. Verdiklerimize karşılık futbolcularımızdan beklediğimiz şeyler var. Bu takımda kimse disiplinsizlik yapamaz. Bunu yapan olursa acımadan cezasını veririz. Bu İlhan da olabilir, Sergen de... Kimse Beşiktaş kulübünden büyük değildir" yorumunda bulundu.

5'inci vitese taktık
Demirören, Beşiktaş adına da iddialı açıklamalar yaptı "Türkiye'de artık hiç kimse Beşiktaş'tan daha büyük olduğunu söyleyemez, söylememeli. Tartışmasız en büyük biziz. '25 milyon taraftar' lafı da bizim için geçerli. Kaset satışlarına bakın. Rakiplerin kasetleri 25-50 bin satarken, bizimkiler 300 bin satıyor. Bugün futbolla ilgilenen herkes, Beşiktaş forması giymek istiyor. Yönetim olarak, bugüne kadar bence büyük işler yaptık. Vitesi 5'e taktık. Bundan sonra bizi kolay kolay tutamazlar" ifadesini kullandı.

Hayri ÜLGEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır