kapat
04.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Göndermek istiyorlar

"Kafamda Beşiktaş'ı bitirmedim. Kimseyle de görüşmedim. Son dönemde yaşananlar, onların beni bitirdiğini gösteriyor"

Havaalanında kapışma
Önceki akşam, teknik direktör Lucescu'nun "Doktor Ayhan Optur'la birlikte git" uyarısına rağmen idman sonrası eşyalarını toplayıp tek başına kampı terkeden İlhan Mansız'ın bu hareketi, Beşiktaş camiasına bomba gibi düştü. İsviçre'ye giderken, futbolcu arkadaşlarının giydiği elbiselerden farklı bir kıyafetle havaalanına gelen İlhan'ın sorunu burada başladı. Yıldız oyuncu, havaalanında menajer Sinan Engin'le sert bir tartışma yaşadı. Bu tartışma neredeyse kavgaya dönüşecekken araya Yıldırım Demirören, Tayfur ve Tümer girdi.

'Sakatım, oynayamam'
Havaalanında Sinan Engin'in "Sen bugün kal, yarın gel" sözlerine "Bugün gelmeyeceksem, hiç gelmem" diye yanıt veren İlhan, İsviçre'de Çarşamba günü Lucescu'yla bir araya gelerek, dizindeki sakatlığı için Almanya'ya gidip, doktoru Toff'a görüneceğini söyleyince Rumen hoca "Doktor Ayhan Optur da seninle gelsin" dedi. Bunu kabul etmiş görünen İlhan, akşam idmanından sonra Optur'un, teknik heyetle maç yapmasını fırsat bilip, tek başına tesislerden ayrıldı ve nişanlısı Nina'nın da bulunduğu Almanya'nın yolunu tuttu.

'Hâlâ Beşiktaşlı'yım'
SABAH ekibi, takibe aldığı İlhan'ı, St.Gallen yakınlarında bir benzin istasyonunda buldu. Yıldız oyuncu burada şok açıklamalarda bulundu. Kendisinin hala Beşiktaşlı olduğunu söyleyen golcü futbolcu, "Ben sakatım ve tedaviye gidiyorum. Başka sorun yok. Şu anda hiçbir kulüple transfer görüşmesi falan yapmadım. Beşiktaş'tan da kaçmış değilim. Ben kafamda hiçbir şeyi bitirmedim. Ama son zamanlarda yaşanan bazı olaylar gösteriyor ki, bazıları beni kafasında bitirmiş. Beşiktaş'tan göndermek istiyorlar" dedi.

'Medenice konuşuruz'
Menajer Sinan Engin'e de mesaj yollayan İlhan, "Engin, bu takımda 'baba' rolü üstleniyor. İşte şimdi babalık yapmasının tam zamanı. Çünkü iyi günde bunu yapmasının pek bir anlamı yok. Önemli olan futbolcu zor dönemdeyken ona sahip çıkmak. Ben bu işin sonunun nereye gideceğini şu anda kestiremiyorum. Eğer yönetim ya da başkaları beni burada istemiyorlarsa, bunu bana söylerler. Oturup, medeni insanlar gibi konuşuruz ve işi çözüme kavuştururuz. Şu anda tek gerçek var. Bu sakat halimle Beşiktaş'a faydalı olamam" diye konuştu.

HOCADAN DESTEK
Lucescu, İlhan Mansız'a destek çıktı. Rumen hoca, "İlhan'ın dizinde bir sorun var. Kafası çok karışık. Kendisi İtalya'da tedavi olacak. 1 aylık rehabilitasyon süresi var. Ben sadece sağlıklı bir İlhan'ı değil, bu İlhan'ı da Beşiktaş'ta görmek isterim. Kendisinden asla vazgeçmem. İlhan'a kendisini toparlaması için 1 ay süre vermek lazım" dedi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, Bilgin Elektronik Yayıncılık ve İletişim A.Ş. - Tüm hakları saklıdır